Innhold

Min vakthund

For å sikre din hunds aktivitet, godt humør og god helse, er det viktig å velge riktig diett. Bosch tørr hundemat refererer til en super premium mat som bruker bare naturlige ingredienser. På grunn av bruken av de nyeste produksjonsteknologiene, gjennomgangen av internasjonal verifisering, anbefaler de fleste veterinærer å kjøpe akkurat slik mat til kjæledyret ditt.

Typer av hundemat Bosch (Bosch)

Bosch hundemat er produsert av Tyskland, så hovedingrediensene er også fra dette landet. Bare kjøtt og noe slagtebiprodukter importeres fra Østerrike og New Zealand. For hunder er det flere typer mat:

  • tørr mat på 1, 3 og 15 kg;
  • våt hermetisert 400 g

Deretter er maten delt inn i herskerne etter rase (liten, middels og stor) og i henhold til dyrets egenskaper.

De mest populære eksemplene er:

  • Bosh Senor - ernæring for eldre hunder;
  • Bosch Reproduksjon - diett for pleie og gravide tisper;
  • Bosh Pappi - valp mat;
  • Bosh Active er egnet for aktive dyr;
  • Bosch Extra Energy - for hunder med stor fysisk anstrengelse.

Det er viktig at Life Protection-serien er egnet for alle hunder, da maten er kornfri, absorberes den raskt, forårsaker ikke allergier og gjør kjæledyret mer aktivt.

Sammensetningen av ernæring Bosch er ganske variert, men nesten overalt er det slike produkter:

  • naturlig kjøtt minst 25%
  • hirse eller bygg;
  • korn;
  • kjøttmel;
  • ris;
  • grønnsaker;
  • vitaminer;
  • urteekstrakter.

Husk at for den vanlige utviklingen av en valp, bør kjøttet være minst 20%, men i linjen for flere mobile kjæledyr er denne indikatoren mer - 25-30%.

Fordeler med Bosch feed

De viktigste fordelene med Bosch hundemat er:

  • en stor prosentandel protein og protein - fra 60%;
  • nesten fullstendig fravær av korn, mais;
  • nærvær av kosttilskudd, vitaminer;
  • gjennomsnittlig pris;
  • ingen smaker.

Se også:

Ulemper med Bosch feed

Ulempene med tørr mat Bosch for hunder er nesten ingen, men de inkluderer:

  • Andelen mel fra kjøtt eller inntak er ikke alltid angitt;
  • totalt antall frokostblandinger over den normale prisen;
  • Ikke for mye fiber, noe som kan påvirke utviklingen av en valp dårlig.

Det er viktig at uvanlige, men nyttige ingredienser som blåskjell, rødbeter, cikoria, omega-syrer og mineraler legges til dietten.

Hva mat for å velge kjæledyret ditt?

Produsenten har utviklet hermetikk og tørk croquettes for alle aldre av dyr for å løse problemer som følsom fordøyelse eller rehabilitering etter kastrering. Men hovedavdelingen er av rase. Siden store hunder trenger mer karbohydrater og protein, og miniatyr raser krever protein, fiber og fettsyrer.

Voksen hunder

Mat Bosch for voksne hunder utviklet med hensyn til dyrets alder, størrelse og aktivitet. Det er også flere alternativer for hypoallergen mat. Og slike linjer er mest populære:

  • Bosch Mini Edalt som er egnet for hunder opptil 15 kg og opptil syv års levetid. Det er flere smaker, mer egnet for små bergarter med høy mobilitet;
  • Bosh Edalt er designet for mellomstore hunder, inntil sju år, inneholder mye protein og fiber;
  • Edalt Maxi er designet for store raser, inneholder mange vitaminer og mineraler, slik at muskler og bein utvikles fullt ut;
  • Edalt-menyen er rik på vitamintilskudd, medisinske urter. Men ikke alle vil gå tørre på grunn av den uvanlige smaken og effektene på fordøyelsen;
  • Sensitiv ble laget for hunder med sensitiv fordøyelse og allergier;
  • Spesielt lys inneholder minimum protein, maksimale mineraler, forbedrer nyrefunksjonen;
  • Reproduksjon ble opprettet for ammende kvinner, forbedrer amming, rik på vitaminer;
  • Senor - mat til eldre dyr, har en balansert sammensetning, absorberes godt og støtter energi.

Det er viktig at i Bosch hermetiske og tørre kroketter, kjemikalier, slakteavfall fra brusk, bein og hud er helt fraværende.

For valper

Mat for valper kan gis fra en måned i livet, hele linjen heter "Junior", men sammensetningen er forskjellig:

  • Pappy for valper opptil fire måneder;
  • Mini Junior ble laget for valper av små og dekorative raser. Anmeldelser av veterinærer om denne serien, for det meste positive;
  • Junior Medium - mat til unge hunder av middels raser, kan gis for allergi og fordøyelsesbesvær;
  • Junior Maxi støtter energi, tillater valper av store raser å utvikle seg normalt.

Kosthold og helse mat

Kosthold og helse mat inneholder fire typer produkter, men den kan bare brukes som instruert av en lege:

  • Mini Light - mat for små raser, brukes til å kontrollere vekten, forebygge fedme;
  • Bosch Light er designet for store hunder med fedme;
  • Bosch Asset normaliserer tarmens arbeid, har en hypoallergen og balansert sammensetning;
  • Bosch Extra Energy er kun egnet for svært aktive kjæledyr, jakt og vaktmenn.

Få mennesker vet, men også Bosch har en linje for barnehager og med en helt naturlig sammensetning der bare grønnsaker og frukt brukes.

Omtaler om feed Bosch (Bosch) for hunder

Gleb: Vi har brukt Bosch-produkter i mange år, og så langt har vi ikke lagt merke til noe dårlig. Som for super premium mat, rimelig pris, dessuten, det er mat i alle butikker. Vi har japansk hin, mate edalmediet. Allergier, håravfall og andre sykdommer har ikke skadet så langt. Sammenligninger med lignende feeds, ideell.

Tanya: Har allerede prøvd opprinnelsen, eakubu og andre. Hver mat er god på sin egen måte, men vår Tom liker denne. Spesielt hekta at sammensetningen er helt naturlig, en stor prosentandel kjøtt, det er medisinske urter og grønnsaker. Gitt at alle produkter fra Tyskland og Østerrike - det er veldig tiltalende. Prisen er litt høy, men av hensyn til doggies er det ingenting synd.

Dasha: Da Chihuahua valpen først dukket opp, kjøpte de straks ham Bosch Pappi. Siden da byttet de til Edalt mini. Vi liker det faktum at hunden har kroketter med glede, det er ingen sykdommer (og vi håper at det ikke vil være), prisen er relativt liten. Og i analogene er det ingen slik rik og mangfoldig sammensetning.

Kostnad for

Prisen på mat Bosch (Bosch) er ikke avhengig av sammensetningen, heller på emballasjemulighetene:

  • for 1 kg må betale 300 rubler i Moskva (150 UAH i Kiev);
  • for 3 kg - 1300 rubler (650 UAH);
  • for 15 kg - 4000 rubler (2000 UAH).
Kjøp nå

Min vakthund

Dog Blog - My Watchdog

Omtaler om feed Bosch (Bosch) for hunder

For å sikre din hunds aktivitet, godt humør og god helse, er det viktig å velge riktig diett. Bosch tørr hundemat refererer til en super premium mat som bruker bare naturlige ingredienser. På grunn av bruken av de nyeste produksjonsteknologiene, gjennomgangen av internasjonal verifisering, anbefaler de fleste veterinærer å kjøpe akkurat slik mat til kjæledyret ditt.

Typer av hundemat Bosch (Bosch)

Bosch hundemat er produsert av Tyskland, så hovedingrediensene er også fra dette landet. Bare kjøtt og noe slagtebiprodukter importeres fra Østerrike og New Zealand. For hunder er det flere typer mat:

  • tørr mat på 1, 3 og 15 kg;
  • våt hermetisert 400 g

Deretter er maten delt inn i herskerne etter rase (liten, middels og stor) og i henhold til dyrets egenskaper.

De mest populære eksemplene er:

  • Bosh Senor - ernæring for eldre hunder;
  • Bosch Reproduksjon - diett for pleie og gravide tisper;
  • Bosh Pappi - valp mat;
  • Bosh Active er egnet for aktive dyr;
  • Bosch Extra Energy - for hunder med stor fysisk anstrengelse.

Det er viktig at Life Protection-serien er egnet for alle hunder, da maten er kornfri, absorberes den raskt, forårsaker ikke allergier og gjør kjæledyret mer aktivt.

Sammensetningen av ernæring Bosch er ganske variert, men nesten overalt er det slike produkter:

  • naturlig kjøtt minst 25%
  • hirse eller bygg;
  • korn;
  • kjøttmel;
  • ris;
  • grønnsaker;
  • vitaminer;
  • urteekstrakter.

Husk at for den vanlige utviklingen av en valp, bør kjøttet være minst 20%, men i linjen for flere mobile kjæledyr er denne indikatoren mer - 25-30%.

Fordeler med Bosch feed

De viktigste fordelene med Bosch hundemat er:

  • en stor prosentandel protein og protein - fra 60%;
  • nesten fullstendig fravær av korn, mais;
  • nærvær av kosttilskudd, vitaminer;
  • gjennomsnittlig pris;
  • ingen smaker.

Se også:

Ulemper med Bosch feed

Ulempene med tørr mat Bosch for hunder er nesten ingen, men de inkluderer:

  • Andelen mel fra kjøtt eller inntak er ikke alltid angitt;
  • totalt antall frokostblandinger over den normale prisen;
  • Ikke for mye fiber, noe som kan påvirke utviklingen av en valp dårlig.

Det er viktig at uvanlige, men nyttige ingredienser som blåskjell, rødbeter, cikoria, omega-syrer og mineraler legges til dietten.

Hva mat for å velge kjæledyret ditt?

Produsenten har utviklet hermetikk og tørk croquettes for alle aldre av dyr for å løse problemer som følsom fordøyelse eller rehabilitering etter kastrering. Men hovedavdelingen er av rase. Siden store hunder trenger mer karbohydrater og protein, og miniatyr raser krever protein, fiber og fettsyrer.

Voksen hunder

Mat Bosch for voksne hunder utviklet med hensyn til dyrets alder, størrelse og aktivitet. Det er også flere alternativer for hypoallergen mat. Og slike linjer er mest populære:

  • Bosch Mini Edalt som er egnet for hunder opptil 15 kg og opptil syv års levetid. Det er flere smaker, mer egnet for små bergarter med høy mobilitet;
  • Bosh Edalt er designet for mellomstore hunder, inntil sju år, inneholder mye protein og fiber;
  • Edalt Maxi er designet for store raser, inneholder mange vitaminer og mineraler, slik at muskler og bein utvikles fullt ut;
  • Edalt-menyen er rik på vitamintilskudd, medisinske urter. Men ikke alle vil gå tørre på grunn av den uvanlige smaken og effektene på fordøyelsen;
  • Sensitiv ble laget for hunder med sensitiv fordøyelse og allergier;
  • Spesielt lys inneholder minimum protein, maksimale mineraler, forbedrer nyrefunksjonen;
  • Reproduksjon ble opprettet for ammende kvinner, forbedrer amming, rik på vitaminer;
  • Senor - mat til eldre dyr, har en balansert sammensetning, absorberes godt og støtter energi.

Det er viktig at i Bosch hermetiske og tørre kroketter, kjemikalier, slakteavfall fra brusk, bein og hud er helt fraværende.

For valper

Mat for valper kan gis fra en måned i livet, hele linjen heter "Junior", men sammensetningen er forskjellig:

  • Pappy for valper opptil fire måneder;
  • Mini Junior ble laget for valper av små og dekorative raser. Anmeldelser av veterinærer om denne serien, for det meste positive;
  • Junior Medium - mat til unge hunder av middels raser, kan gis for allergi og fordøyelsesbesvær;
  • Junior Maxi støtter energi, tillater valper av store raser å utvikle seg normalt.

Kosthold og helse mat

Kosthold og helse mat inneholder fire typer produkter, men den kan bare brukes som instruert av en lege:

  • Mini Light - mat for små raser, brukes til å kontrollere vekten, forebygge fedme;
  • Bosch Light er designet for store hunder med fedme;
  • Bosch Asset normaliserer tarmens arbeid, har en hypoallergen og balansert sammensetning;
  • Bosch Extra Energy er kun egnet for svært aktive kjæledyr, jakt og vaktmenn.

Få mennesker vet, men også Bosch har en linje for barnehager og med en helt naturlig sammensetning der bare grønnsaker og frukt brukes.

Omtaler om feed Bosch (Bosch) for hunder

Gleb: Vi har brukt Bosch-produkter i mange år, og så langt har vi ikke lagt merke til noe dårlig. Som for super premium mat, rimelig pris, dessuten, det er mat i alle butikker. Vi har japansk hin, mate edalmediet. Allergier, håravfall og andre sykdommer har ikke skadet så langt. Sammenligninger med lignende feeds, ideell.

Tanya: Har allerede prøvd opprinnelsen, eakubu og andre. Hver mat er god på sin egen måte, men vår Tom liker denne. Spesielt hekta at sammensetningen er helt naturlig, en stor prosentandel kjøtt, det er medisinske urter og grønnsaker. Gitt at alle produkter fra Tyskland og Østerrike - det er veldig tiltalende. Prisen er litt høy, men av hensyn til doggies er det ingenting synd.

Dasha: Da Chihuahua valpen først dukket opp, kjøpte de straks ham Bosch Pappi. Siden da byttet de til Edalt mini. Vi liker det faktum at hunden har kroketter med glede, det er ingen sykdommer (og vi håper at det ikke vil være), prisen er relativt liten. Og i analogene er det ingen slik rik og mangfoldig sammensetning.

Kostnad for

Prisen på mat Bosch (Bosch) er ikke avhengig av sammensetningen, heller på emballasjemulighetene:

  • for 1 kg må betale 300 rubler i Moskva (150 UAH i Kiev);
  • for 3 kg - 1300 rubler (650 UAH);
  • for 15 kg - 4000 rubler (2000 UAH).
Kjøp nå

Et komplett kosthold for hunden din - Bosch mat

Sunn ernæring er grunnlaget for et godt liv. Og dyrene i dette - intet unntak. For å kunne flytte og utvikle seg aktivt, må et kjæledyr spise balansert og riktig utvalgt førsteklasses strømmer. I dag ser vi på Bosch super premium hundemat.

Bosch feed beskrivelse

Tørrfoder fra den tyske produsenten Bosch Tiernahrung er super premium-strømmer. Dette betyr at det bare skal inneholde komponenter av høy kvalitet. I tillegg til naturlig kjøtt kan det inneholde korn, vitaminer og kosttilskudd.
Bosch er representert i flere produktlinjer: fra valpemad til ernæring for store raser. Matemballasje er også forskjellig. Nedenfor er opsjonspakker med en omtrentlig kostnad.

  • Bosch tørr mat 1 kg - 600 rubler.
  • Bosch tørr mat 3 kg - 1500 rubler.
  • Bosch tørr mat 15 kg - 6500 rubler

Neste vil vi snakke mer om sammensetningen av produktet.

Sammensetningsanalyse

Bosch Tiernahrung-produkter er produsert i Tyskland, som kan fortelle kjøperen om overholdelse av alle tekniske krav og høy kvalitet. Selve klassen av dette produktet innebærer fravær av fargestoffer og smakforsterkere i sammensetningen, hvilket også er meget viktig. Imidlertid er en langt viktigere indikator for kvaliteten på fôret kjøttinnholdet. Dette er ikke overraskende: en hund, som enhver rovdyr, trenger å spise nok protein for å opprettholde normal kroppsfunksjon.

Fra videoen "Bosch Production" finner du mange interessante ting om dette merket.

Fra Boschs sammensetning ser vi at prosentandelen av innholdet i naturlig kjøtt varierer fra 20%. Dette er ikke en veldig høy indikator på innholdet av stoffet i fôret av denne klassen. Til sammenligning inneholder de samme kullene opptil 35% kjøtt. Mange negative produktanmeldelser er basert nettopp på dette problemet. Prosentandelen protein er også lav - ca 24%, og andelen proteiner er - 26%.

Av de nyttige tilsetningsstoffene her kan nevnes linfrø, som inneholder gunstige syrer for ull. I tillegg inneholder fôret en god sammensetning av vitaminer som er nødvendige for å opprettholde helsen til både valper og voksne hunder.

sortiment

Bosch inneholder et ganske stort spekter av fôr, noe som gjenspeiles i vurderinger. Produsenter tar hensyn til alder og størrelse på hunden, samt diettbehov.

Linje for voksne hunder

Denne gren av tørr mat Bosch er delt i flere retninger: alder, kjæledyrstørrelse. Det er viktig å merke seg at tilstedeværelsen av hypoallergene produkter her er notert i et stort antall gode anmeldelser. Fôren inneholder som regel lam og ris. Vurder produktene separat.

Hundemat fra 1 til 7 år

  • Bosch MINI ADULT. Designet for fôring av dyr som veier opp til 15 kg. Fokuserer på energiforbruk av små rasehunder. Det finnes i to smaker: lam og ris (for kjæledyr med fordøyelseskarakteristikker); fugl og hirse (redusert andel allergener).
  • Bosch ADULT - en tørrfôr til gjennomsnittlige raser eller dyr med en gjennomsnittlig andel av aktiviteten. Det finnes i tre smakkategorier: lam og ris (følsomt fordøyelsessystem); fjærfe og stavet (høyt protein); fisk og poteter (for hud og kapphelse).
  • Voksen Maxi - mat beregnet til store raser. Inneholder en økt andel av kosttilskudd og vitaminer for å opprettholde kroppens beinstruktur.
  • VIKTIG MENU. Produkt til fôring av hunder med middels og økt aktivitet. Inneholder 12 urter og planter, med bruk som lar deg justere fordøyelsen av dyret. Den spesifikke sammensetningen av produktet kan forårsake matintoleranse, noe som selvfølgelig påvirker vurderingene.
  • SENSITIV. Dette er et spesielt produkt som forbrukes av dyr med overfølsomhet og fordøyelsesproblemer.
  • SPECIAL LIGHT er en tørr hundemat med lavt protein og mineralinnhold. Denne sammensetningen bidrar til å regulere belastningen på dyrets nyrer.
  • REPRODUKSJON - Ernæring for gravide og ammende kvinner. Et særegent trekk er den positive effekten på tannens kropp og dannelsen av valper.

Fôr fra 7 år

  • MINI SENIOR - tørr mat til eldre kjæledyr av små raser. Tillater deg å opprettholde kjæledyrets helse, på grunn av den høye mengden vitaminer og syrer i fôret.
  • SENIOR - analog av forrige feed, men for standard raser. Den balansert sammensetningen og høy kvalitet på produktet gjenspeiles i gode vurderinger.

Valpelinje

Fôrene i denne serien er beregnet på hunder fra 1 måneders alder. Her respekteres adskillelse etter steinstørrelse. Kraften i denne linjen er standardbetegnelsen - Junior.

  • PUPPY - tørr mat til de minste (valper opptil 4 måneder).
  • MINI JUNIOR - mat for valper, som kan tilskrives mini raser. På Internett finner du et stort antall forskjellige vurderinger om dette produktet.
  • JUNIOR MEDIUM - denne maten vil glede juniors av middels raser. Møtes med smak av et lam og ris, det er utviklet for valper med sensitiv mage.
  • JUNIOR MAXI - mat for valper av store raser. Hvis du bestemmer deg for å starte en "junior-lyutovolka", så er denne tørr maten spesielt for deg.

Dietary linjal

Den unike grenen av diettfôr inneholder 4 typer produkter og mottar en enorm positiv tilbakemelding.

  • MINI LIGHT - lavt kalori tørr mat til hunder av små raser.
  • Bosch LIGHT - mat for voksne hunder utsatt for fedme.
  • Bosch ACTIVE - et produkt med høyt fettinnhold vil bidra til å opprettholde helsen til selv den mest aktive hunden.
  • Bosch EXTRA ENERGY. Denne produksjonsgrenen er beregnet til sport og jaktraser, ettersom energiværdien til fôret er veldig høy.

Det er også en linje for barnehager - mer emballasje og til en spesiell pris.

Fordeler og ulemper

Kanskje den største fordelen med Bosch-matlinjen kan betraktes som en god balanse mellom pris og kvalitet. Takket være denne indikatoren får de mange gode anmeldelser. Med en relativt lav pris på dette produktet, er kvaliteten praktisk talt ikke dårligere enn andre medlemmer av klassen. Tilstedeværelsen av ferskt kjøtt og vitaminer i sammensetningen av fôret setter det også på et nivå over dietten som inneholder slagtebiprodukter. Det er også viktig at fôrbedriften Bosch distribueres bredt, noe som betyr at eieren ikke har problemer med å finne mat til kjæledyret sitt.

Vesentlige ulemper med produkter inkluderer lav proteininnhold og andelen høyverdig kjøttprodukt. For denne kategorien av fôr, og vi snakker om en super premium klasse, er dette en alvorlig ulempe. Dette er ofte notert i sine vurderinger av hundeeiere som prøver å mate på grunnlag av denne feeden.

Feeding anbefalinger

Først av alt må eieren riktig hente sin kjæledyr som passer til maten. For dette må du ta hensyn til hundens alder, størrelse og fysiske tilstand. Så det er ikke nødvendig å mate den maltesiske maten til store raser. Prøv å observere aldersgraderingen av ernæring. Hvis det er vanskelig for deg å bestemme hva hunden din trenger, kontakt din veterinær for hjelp.

Når du velger en feed, må eieren også vurdere tilbakemelding på hvilken type mat de liker. Matallergi kan mates med høyt innhold av lammekjøtt.
Ikke misbruk størrelsen på dyrets deler. Hver matpakke indikerer massen av produktet som kjæledyret skal forbruke. Merk at denne figuren kan variere i flere typer mat.

Ikke glem også at valper trenger mer kaloriinnføring enn eldre individer. Valpens kropp er ennå ikke dannet og trenger mer vitaminer og sporstoffer. Derfor, følg anbefalingene for å mate en valp, er spesielt forsiktig.

Video "Bosch - mat til hunder"

I denne videoen finner du ut hva morsomme kjæledyr spiser med Bosch feed.

Om Bosch (Bosch)

Bosch Adult Maxi Foods for hunder av store og store raser

I november 2017 tok han en sterk beslutning om å overføre en hund (tysk Shepherd 2 år gammel kvinne) for å tørke mat, denne tanken plaget meg i 4 måneder. Jeg bestilte 3 alternativer (bosh, som er italiensk og jeg vil ikke huske den tredje reptil) brakte neste dag. Alle skriver for å oversette fra naturalka innen 4-10 dager, og de skriver slike søppel, sier de gradvis. Slik forstår du dette 80% -20%. 70% -30%. Øk tørr. Det er umulig å blande (kanskje jeg er dum). Jeg hadde nettopp, uten noen opprør, hvilken som skulle gi den første til å velge på ballen. Jeg likte designen bedre :))) om morgenen og ga den til den første. Spiste! Tips, ok, la oss se hva slags stol det vil være, solidt, men det er blitt som en hest))) Jeg gir den 2 ganger om kvelden, om morgenen en solid stol og så videre og nå 16.11.17 23,51 tid. Alt er klart, men i løpet av denne tiden ble 3 kormeshki erstattet 2 ganger (biff, elg) og 1 gang et arr, stolen var ikke så vanskelig, men ikke diaré! Playfulness og alt annet har ikke endret seg. På en tur, utmattende som før)))

Jeg har fôret hunden min i fjerde år, ikke noe problem.

Filechka og jeg spoiled vår fordøyelse med billig mat. Jeg begynte å studere dette spørsmålet - vi bestemte oss for å bytte til Bosch, prøvde det, jeg likte det! Hunden kom raskt tilbake til normal, ble mer aktiv og morsom. nå på sternen er ikke økonomisk!

På en eller annen måte med fôret gikk feil. Tolley var kresen, eller en annen grunn. Jeg trodde allerede at jeg måtte mate noe fra bordet mitt. Det var en av de siste feeds som vi tilbød i håp om at han fortsatt ville gjøre sitt valg.
Han gjorde :)

Bosch Sanabelle Voksne, ingen korn, kornfri mat til katter

Jeg liker virkelig at innholdet av omega fettsyrer er bra. fordeler utvilsomt fra dem.

Min lubben Mormont liker virkelig denne feeden. Siden vi byttet til voksen ernæring, prøvde vi 3 forskjellige matvarer, men han likte denne mest og et halvt år, allerede spiser vi Sanabelle.

Bosch Sanabelle Sensitive Cat Food med fugl

maten er utmerket, vår rette ble en fan av den. spiser med appetitt, men uten fanatisme.

Maten er god, egnet for katter med sensitiv fordøyelse. Men han er nærende samtidig. Katten spiser til og med en liten mengde.

Sanabelian feed av utmerket kvalitet. Og dette er intet unntak. Den er lett, nærende og næringsrik.

Vi spiser denne maten i 2 katter) Katter knuser dem med appetitt, pels er LUN, leken, spesielt den som er yngre. På toalettet går det bra. Generelt god mat

Bosch Soft hundemat vurdering

Markedet tilbyr et stort utvalg av hundemat. Det er vanskelig å forstå et slikt mangfold, og mange hundeeiere vil ikke risikere å prøve alt på kjæledyret sitt. Tross alt, en hund for mange er et fullstendig medlem av familien, det bør helsevesenet ta vare på. Nedenfor diskuterer vi den populære fôret Bosch Soft, som er populært blant europeiske hundelskere og er ganske populært i vårt land.

Bosch Myk hundemat: generell informasjon

Bosch Soft er en semi-våt mat. Hva betyr dette? 20% av vekten er tatt av vann, maten er myk, og derfor er det lett for hunden å tygge på den, selv til små valper og eldre hunder. Dyret drikker mindre vann, behovet for plutselige turer til hunden "på toalettet" forsvinner. I Bosch Soft semi-fuktig fôr 20% vann, kan oppmerksomme kunder merke til at fôret inneholder mindre vitaminer og kosttilskudd i forhold til tørr mat til hunder. Dette bør imidlertid ikke forveksle deg: prosentandelen av innholdet er relativ og skyldes tilstedeværelse av væske. Bosch Soft hundemat er et komplett kosthold med lett fordøyelighet.

Fordeler med Bosch Soft

Bosch Soft-produktet er produsert av et stort tysk selskap, Bosch Tiernahrung. Et kjent merkevaren vitner om den høye kvaliteten på hundemat. Fordelene med Bosch Soft slutter imidlertid ikke der.

  • Bosch Soft hundemat hører til super premium-klassen. Dette betyr at når du klargjør det, brukes ingen smakforbedrende midler, noe som er viktig for hundeeiere.
  • Bosch Soft for hunder fra kategorien holistisk. For utarbeidelse av holister brukte bare naturlige ingredienser, og tillatt å mann. Samtidig er disse fôrene preget av en høy andel kjøttinnhold - 50-80% (ikke-dehydrert kjøtt og kjøtt- og benmel!).
  • Det er ingen kornavlinger i fôret, og søtpotet virker som en kilde til karbohydrater.
  • En høy klasse næring sikrer fravær av antibiotika, konserveringsmidler, hormoner og GMO.
  • Bosch Soft er hypoallergen, bare en type kjøtt brukes i hvert produkt. Denne maten er egnet for fôring av allergiske hunder og kjæledyr med allerede diagnostisert sensibilisering.
  • Balansert vitaminkompleks er rettet mot å opprettholde immunitet og normal fordøyelse, en gunstig effekt på muskuloskeletalsystemet hos hunden og huden.
  • Bosch Soft-linjen er representert av fôr med forskjellige granulatstørrelser, tilpasset både store og små hunderraser. Din unike evne til å velge den beste maten til kjæledyret ditt.
  • Hunden får en fantastisk kombinasjon av kjøtt og frukt og grønnsakssammensetninger. Smakfullt utvalg lar deg utvide hundens daglige rasjon og velge delikatesser som en spesiell belønning for din tailed gourmet.
  • Metalliserte poser gir lang tid å bevare friskt innhold uten å miste smaken. Ulike vektindikatorer på en pakke - 1 kg, 2,5 og 12,5 kg - gir deg mulighet til å kjøpe, med tanke på de økonomiske mulighetene.

Hva mat for å velge kjæledyret ditt?

Når du velger mat i utgangspunktet, bør du være oppmerksom på aldersrestriksjoner. For å sikre at du kjøper mat av høy kvalitet til kjæledyret ditt, bør du lese sammensetningen av produktet angitt på hver pakke.

Hovedserien av feed Bosch Soft for hunder:

  • Et seniormerke på pakken indikerer at mat er egnet for hunder i alle aldre. Den spesielle strukturen til granulatene, som det har en mild effekt på tennene på, er imidlertid spesielt attraktiv for eldre kjæledyr. Serien er representert av fôret "Geit og poteter" i pakker med forskjellige vekter. Gjær bidrar til å forbedre fordøyelsen, og aktive kosttilskudd reduserer aldring og er rettet mot å styrke immunforsvaret. Høyt kalsiuminnhold forhindrer aldersrelatert svekkelse av bein.
  • Junior "Kylling og søte poteter" ble laget spesielt for hunder "tenåringer" opp til 1 år. Den unike sammensetningen av aminosyrer, høyt innhold av proteiner, vitaminer og mineraler gir økte behov for næringsstoffer og energi. Glukosamin og kondroitin er blitt tilsatt til fôret for normal dannelse av skjelettet og forebygging av leddsykdommer. Sitelpulver har en gunstig effekt på nervesystemet.
  • Voksen "Duck with Potatoes" og "Kylling og Bananer" er beregnet for voksnes avl av alle raser. Egenheten er monoproteinsammensetning. Slik mat er perfekt for hunder med nedsatt fordøyelse og ulike typer allergier. Sammensetningen beriket med vitaminer og mikroelementer støtter den normale aktiviteten og helsen til den reproduktive funksjonen i et voksen kjæledyr.
  • Fôr fra Mini-serien "Roe and Potato" er en ekte delikatesse for raske hundraser. Eksepsjonell smak, hypoallergen og lett fordøyelighet komplementert av en unik sammensetning av urte ingredienser (cikoria, gjær, linfrø) og stoffer som er nyttige for bein og nervesystemet.
  • Maxi "Boar + yam" mat er et anstendig diett for store rasehunder. Formen på granulatene tilsvarer store tenner og forhindrer dannelsen av tartar. Det er alt et stort kjæledyr trenger i mat: masse protein fra naturlig kjøtt og erter, kalsium og benstyrke, glukosamin og kondroitin for sunne ledd, psyllium og linfrø for normal fordøyelse.

Omtaler om feed Bosch Soft for hunder

Anmeldelser av hundeiere vil bidra til å lære mer informasjon om hundemat og bestemme valget av produkt. Her er noen av dem:

Jeg har alltid drømt om å ha en kongehund, selv om jeg visste at hunder av denne rasen forårsaker mye problemer med beinsykdommene og ikke lever lenge. Min drøm ble oppfylt: min earl er allerede 7 år gammel. Vi har ingen problemer med bein og føles bra. Regelmessige turer, kontroller hos veterinæren og Bosch Soft feeds - for meg er dette garantien for min kjære helse.

Ekaterina K., Novosibirsk

"Min chow-chow var et kontinuerlig problem på grunn av konstante allergier. Eternal snivels fra nesen, ullen falt ut til rifter, fordøyelsessproblemer... Jeg prøvde utallige fôr og sannsynligvis. Dette gjorde det bare verre enn hunden din. Problemene forsvant forsiktig bare da jeg begynte å mate ham Bosch Soft. "

Mariana E., Samara

"Min pug lignet en liten, alltid gråtende fet mann. Og det var min feil. Jeg har matet hunden min med noe, kjøpt en eller annen mat. Veterinæren rådet meg til å begrense meg til Bosch Soft Mini. Etter noen måneder mistet babyen min merkbart vekt mens jeg ble mer aktiv. Det er ikke flere tårer forårsaket av fordøyelsesproblemer. "

Evgeny N., Lyubertsy

Priser for hundemat Bosch Soft

Kostnaden avhenger av pakkenes vekt: Prisen på en pakke på 1 kg er om lag 800 rubler, 2,5 kg pakker - 1700 rubler, 12,5 kg - 7500 rubler. De eksakte prisene kan bli funnet på vår hjemmeside. Samtidig tilbyr vi et spesialtilbud for de fleste produkter: Når du kjøper en 12,5 kg pakke, er en 2,5 kg pakke en gave.

konklusjon

Selv om prisen på Bosch Soft-feeder er litt høyere enn noen super-premiumprodukter, kan du nesten ikke finne den beste kombinasjonen av pris og kvalitet. Bosch feeds inneholder bare sunne, naturlige ingredienser og ingenting mer. Produktet tar sikte på å forhindre ulike hundesykdommer og er godkjent for bruk i allerede utviklede sykdommer. Og til slutt vil utmerket smak bli verdsatt av alle hunder uten unntak.

MIN PSINKA

Navigasjonsmeny

Tilpassede lenker

annonse

nyheter
Ingen nyheter ennå

Brukerinformasjon

Du er her »Min hund hund» En hund i huset »Om mat: BOSCH

Feed Anmeldelser: BOSCH

Innlegg 1 Side 9 av 9

Share12011-01-11 21:09:11

  • Forfatter: South Wind
  • administrator
  • Registrert: 2010-04-04
  • Invitasjoner: 0
  • Meldinger: 3076
  • Respekt: ​​+3
  • Positiv: 1
  • Kjønn: Kvinne
  • Alder: 46 [1972-06-01]
  • Brukt på forumet:
    1 måned 2 dager
  • Siste besøk:
    I går 22:21:40

Hvem prøvde det er interessant å høre din mening.

Personlig har jeg ikke prøvd å gi denne maten til hundene mine, men jeg vil prøve, siden jeg hørte gode anmeldelser om det. En gang i tiden, kommunikasjon med seriøse oppdrettere fra Europa, hørte jeg fra dem at det var virkelig det som ble skrevet som en del av.

Share22011-02-04 22:33:14

  • Forfatter: South Wind
  • administrator
  • Registrert: 2010-04-04
  • Invitasjoner: 0
  • Meldinger: 3076
  • Respekt: ​​+3
  • Positiv: 1
  • Kjønn: Kvinne
  • Alder: 46 [1972-06-01]
  • Brukt på forumet:
    1 måned 2 dager
  • Siste besøk:
    I går 22:21:40

Jeg kan si om de første resultatene!
Jeg prøvde å mate

Bosch Adult Lamb Rice Bosch Edalt Lam med ris

Edalt lam med ris er en balansert, høy kvalitet tørr mat til voksne hunder med et gjennomsnittlig aktivitetsnivå, som er et typisk tilfelle for en byhund. Mengden energi i dette dietten er balansert slik at hunden får alle nødvendige næringsstoffer med den daglige maten av mat og samtidig forblir i god stand. Lavt kaloriinnhold oppnås ved å redusere prosentandelen fett med et standard proteininnhold. Denne kombinasjonen gir en "byhund" med den gjennomsnittlige energibehovet næringsstoffer, uten å skape for mye belastning på leveren.

I en spesiell oppskrift brukte Edalt Lamb with Rice lett fordøyelige og allergifremkallende næringsstoffer av lam og ris, som i kombinasjon med spesielt valgt fiber sikrer riktig tarmfunksjon.

Det optimale protein- og fettinnholdet bidrar til å opprettholde en normal vekt av dyret, og et ekstrakt fra en New Zealand grønnsvamp mollusk forhindrer fellesproblemer.
Edalt lam med ris er også egnet for hunder med følsomme mage.

Ingredienser: ferskt fjærfe kjøttmel, bygg, mais, hvetemel, hvete, animalsk fett, lammekjøttmel (minst 5%), ris (minst 5%), kli, hydrolysert kjøtt, fiskemel, betepulp, gjær (dehydrert), erter, bordsalt, blåskjellsmel, ekstrakt av New Zealand grønnsandet brisling (et naturlig produkt for å opprettholde funksjonen av vev, brusk og ledd), kaliumklorid, cikoripulver

Mat Bosh Edalt Lam med ris kan gis gjennomvåt eller tørt. Hunden skal alltid ha ferskvann. Ny feed blir introdusert gradvis over 3-5 dager. Den daglige prisen på tørr mat er bedre delt inn i 2 matvarer.

Iris er en allergenhund og jeg var veldig redd. Men alt gikk ganske bra. Hun spiser det med glede, og tidligere spiste hun tørr mat kun fortynnet med vann, og nå spiser hun godt, selv tørre granulater. Det var sant at mengden anbefalt mat måtte reduseres, det begynte å komme seg. Ull skinner, generelt, mens jeg liker det! og til prisen viste det seg ganske bra - ganske akseptabelt!

BestAnimals

Bare det beste for kjæledyrene dine.

Bosch mat til hunder: typer, sammensetning, vurderinger

Bosch hundemat vurdering

struktur

Bosch-merkevaren tørrmat til hunder er førsteklasses, og i en mengde med produsenten viser den utmerket kvalitet. Fersk fjærfekjøtt anses å være den første ingrediensen, det er også kosttilskudd av ulike fjærfe, deretter tilsettes mel fra kjøtt, deretter hydrolyseres kjøtt, mel fra fisk, og også eggpulver påføres. Alle disse ingrediensene anses som en kilde til protein.

Som kilden til karbohydrater, bruk ris, bygg, mais. For å berikke fiberen, tilsettes betesmasse. Blant de fleste kosttilskudd er mange vitaminer og mineraler inkludert. Du kan også si om en liten prosentandel protein, selv om denne maten brukes til valper av store raser av hunder. Resten av sammensetningen, men ikke lenge, men bedre enn mange konkurrenter.

sammensetning av tørr mat

Typer av hundemat Bosch

voksen

Bosch Adult er en mat for å mate mellomstore hunder som vanligvis fører til en relativt aktiv livsstil. Dette produktet er verdt å velge, ettersom det drar nytte av ull eller fordøyelseskanalen. Det er også en variant av fôr med økt mengde proteiner.

sensetive

Sensitiv - denne arten er utviklet spesielt for en slik organisme som er følsom overfor mest forskjellige typer mat. Det hjelper også raskt å takle fordøyelsesproblemer.

Voksne maxi

Adult Maxi - fôrprodukter egnet for store rasehunder. De inneholder en stor mengde vitaminer og mineraler. Denne maten er i stand til aktivt å styrke kjæledyrets bein og bruskvev.

Bosch Adilt Maxi

Styrker og svakheter

Blant fordelene med tyske produkter er følgende:

  • bruk bare ekte kjøtt som er blitt testet og dokumentert.
  • høy popularitet av produktytelse, som er representert i de fleste butikker.
  • Hvert produkt inneholder mange vitaminer og mineraler.
  • rimelig pris for produktet.
  • ekte og økologiske ingredienser, produkter uten tilsetningsstoffer.

Blant manglene på produktene er det nødvendig å markere følgende punkter:

  • litt naturlig kjøtt, i motsetning til andre produsenter.
  • Noen produkter inneholder mye frokostblandinger.

Pris og hvor du skal kjøpe

Priser for hundematen merke Bosch:

  • Bosch tørr hundemat 1 kg - fra 520 rubler;
  • Bosch tørrmat til hunder 3 kg - fra 1200 rubler;
  • Tørr mat til hunder Bosch 15. kg - fra 4560 rubler.

Prisen på varer avhenger spesielt ikke bare av størrelsen på pakken, men også på valg av tilsetningsstoffer. Også prisen i forskjellige butikker kan være veldig annerledes.

anmeldelser

Julia: "Hei! En hvit Swiss Shepherd hund bor i huset mitt, som jeg spiser med denne maten i nesten tre år, begynte å gi den da hun ennå ikke var år gammel. Først av alt kan jeg si at jeg likte forholdet mellom pris og kvalitet. I dag kjøper jeg en pose med 15 kilo på bare 4000 rubler. Hva kan jeg si om komposisjonen, da satte han et stort og fett pluss. Som her er den ekte hjemmelagde fuglen lagt til. Jeg har ennå ikke avslørt minuses av denne feeden. "

Lida: "Hei, alle! Da hunden min fremdeles var en valp, ga jeg henne en annen fôr, så snart hun var ett år gammel, begynte jeg å bruke tørr mat til fôring. Jeg bestemte meg for å velge dette merket bare fordi sammensetningen og prisen er gode.

Andrei: "Hei! Jeg vil dele og jeg vurderer om denne fantastiske feeden. Han var god nok. For ham kan du si at den er helt i samsvar med prinsippet om pris tilsvarer kvalitet. Min hund likte denne linjen med fôr, da jeg kjøper henne med forskjellige smaker for å minst sprede smaken. Jeg anbefaler alle hundeierne å kjøpe denne maten. "

Anton: "Jeg har en stor hund som bor hos meg som liker å sortere ut ulike typer tørr mat. Tidligere måtte vi kjøpe tørr mat fra forskjellige produsenter, fordi han rett og slett ikke ønsket å spise denne eller den typen mat. Men på en eller annen måte gikk jeg til nettstedet og leste at de fleste hund raser som denne maten mye og bestemte seg for å prøve det også. Jeg tok en liten pakke og egentlig hunden min spiser denne maten med glede. "

funn

De fleste anmeldelser av denne feed er positive. Hvis du tar hensyn til prisen for mat, er det bare fantastisk. Her kan det sies at denne tilførselen tilsvarer kvalitet.

Bosch hundemat

Bosch hundemat er utviklet, produsert i Tyskland av en kjent produsent. Linjen inkluderer super-premium dyrefôr.

I flere tiår driver selskapet. Finn ut hva slags ingredienser som finnes i feedet, hvilke anmeldelser lar brukerne om feedet Bosch.

Innholdet i artikkelen:

For alle raser

Bosh mat er beregnet for hunder av alle raser, uavhengig av alder, kjønn, vekt. Hvis du er eier av en gravid tispe, har en sykehund eller en hund gjennomgått kirurgi, også hvis han er på et spesielt diett.

Ifølge produsenten, etter en måneds bruk av fôr, begynner hunden å forbedre tilstanden til ullen, om før den var i dårlig stand. Silkiness tar et bedre utseende. Shedding går langs veikanten.

Ingrediensene


Ingredienser som brukes i Bosch-feeds er underlagt obligatorisk sertifisering for bruk. Kjøttet behandles under streng kontroll.

Råvarer produseres enten i Tyskland selv, eller kjøpes i nabolandene - grønnsaker, korn, bryggergær, ris. Som en del av fôret er det et utdrag av New Zealand grønn mollusk mollusk.

Sammen med det brukes et spesielt pulver avledet av blåskjell. Tilstedeværelsen av slike naturlige produkter er viktig. De er nødvendige for dannelsen av sunn brusk og ledd i hunden.

Alle typer kjemiske konserveringsmidler, smakstilsetningsstoffer, billige fyllstoffer, soya, fargestoffer er ikke lagt til den opprinnelige tilførselen av superpremieklassen.

All mat er beriket med bare naturlige produkter som nyter kjæledyret. Hvis du bor i en urbane omgivelser, og hunden din har en gjennomsnittlig aktivitet, tilbyr selskapet flere løsninger.

Poteter med fisk, stavet med fjærfe, ris med lam. I hundens kropp mottar alle nødvendige næringsstoffer, sammen med fett, proteiner for å opprettholde en optimal vekt av kjæledyret.

Spesiell ingrediens


Spelt er et semi-vilt utvalg av hvete. Den har et høyt innhold av komponenter som:

  • umettede fettsyrer;
  • fiber;
  • proteiner;
  • Oppløselige karbohydrater for å styrke immunforsvaret til hunden.

Hvis kjæledyret ditt har økt aktivitet, tilbyr produsenten en annen løsning - mat, designet for idrettshunder, service, søk, jakt.

Ikke spart og valper, mer modne hunder, hunder som er utsatt for overvekt, eller som kan oppleve allergiske reaksjoner på enkelte komponenter.

Generelt er det blitt utviklet fôr for både store raser av hunder og middels, små, dekorative raser.

godbiter


For tilfeller når du trener et kjæledyr, utvikles også spesielle delikatesser - "snacks". Dette er kaker og kjeks. Etter bruk har hunden ikke en tung mage.

I tillegg utfører disse delikatene en annen rolle - for å styrke hundens tannkjøtt, også som et forebyggende tiltak, for ikke å forårsake tartar i hunden.

Oversikt over feed


En uerfaren hundeier kan gå seg vill i et stort utvalg av presentert fôr. Vi vil gjennomføre en kort oversikt over de fleste Bosch-feeder.

Men før du kjøper noe mat til kjære kjæledyr, må du kontakte din veterinær for anbefalinger når det gjelder å mate hunden.

Siden hvert kjæledyr har sine egne egenskaper av kroppen, karakteristisk bare for ham. Så, nedenfor, gjennomgår vi kort den foreslåtte innmatningen:

  • Sensitive - lam + ris, for hunder utsatt for allergiske reaksjoner;
  • Voksen Maxi - store, veldig store hunder. Inneholder kondroitin, glukosamin for å forhindre ødeleggelse av brusk;
  • Junior - valper bidrar til god dannelse av brusk i dyrkende kjæledyr;
  • Senior - modne hunder, lavt kaloriinnhold;
  • Special Lite - for svake hunder med nyre- og leversykdommer. Inneholder ris, bygg, animalsk fett;
  • Junior fine raser - valper av dekorative raser under ett år, inneholder alle de nødvendige sporelementene for den voksende kroppen;
  • Junior til store raser - valper av store raser. Den inneholder fett, karbohydrater, proteiner, slik at muskuloskeletale systemet utvikles normalt;
  • Reproduksjon - for lakterende, gravide tisper. I sammensetningen er det aminosyrer, proteiner for å sikre god produksjon av melk;
  • Mini Senior - til gamle hunder av dekorative raser. Inneholder hirse, ris, mais, fjærfe kjøtt;
  • Junior Medium - til voksende kjæledyr;
  • Bio Adult - for hunder med sykdommer i fordøyelsessystemet;
  • Voksen - for voksne, mediumaktive hunder. Sammensetningen inneholder proteiner, fett for å sikre en normal vekt i hunden.

anmeldelser


Så, du har fått omfattende informasjon om feed Bosch. Her sier vi vår mening. Vi mate vår Yorkshire bare med naturlig mat. Opplevelsen med tørr mat en gang førte til et trist utfall.

Du kan lese om det her. Hvordan mate hunden din, det er opp til deg. Sjekk med oppdretteren, veterinæren. De vil fortelle i hvilken retning å flytte.

Bare i intet tilfelle, ikke å ha mottatt anbefalingene, ikke velg din egen tørr mat til kjæledyret ditt. Så det fungerte ikke som i ordtaket - jeg ønsket det beste, men det viste seg som alltid.

Priser for spesifikke strømmer du kan se på produsentens offisielle nettside. Vær særlig oppmerksom når du kjøper mat for å unngå faking.

Vi ønsker deg et godt utvalg av mat til hunden din. Legg igjen anmeldelsen din om denne feeden nederst i artikkelen.

Om Bosch feed for hunder og katter

Nyt å lese Bosh hundemat vurderinger og Sanabel kattmat vurderinger

Du har lest alle Bosch hundemat vurderinger og Sanabel kattmat vurderinger.
Vurderinger blir oppdatert umiddelbart, umiddelbart etter at du har skrevet en anmeldelse om Bosch-feed, vises denne anmeldelsen i selve produktet, som ble gitt tilbakemelding i avsnittet om anmeldelser, og blir umiddelbart duplisert i tilbakemelding-delen på Bosch-feed, det vil si på denne siden.

Det er verdt å merke seg at alle vurderinger, før du får den generelle anmeldelsen, blir testet av en moderator.
Å oppdage og blokkere anmeldelser om Bosch mat: med uanstendig språk, spam, reklame etc.
I tillegg til moderatoren kan du komplettere referanselinkene for fullstendig publisering av emnet, eller for å markere søkeord i fet skrift.

Hundemat "> Bosch Active Dog Food

Bosch Active er det perfekte kostholdet for service og idrettshunder.

Høyt kaloriinnhold i Bosch Active gir hundene et økt aktivitetsnivå med alle de fordelaktige stoffene:

En slik balanse gir ikke en overdreven byrde på kroppen til et voksent dyr.

Og ekstraktet fra bløtdyr (New Zealand Green-Sponge) forhindrer problemer med ledd og bindevev.

Diet Bosh Aktiv gi, som i fuktet, og i tørr form.

Hvis det er en ny fôr, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager, delt inn i to feedings.
ADVARSEL: En hund må ha tilstrekkelig mengde rent drikkevann!

Dog Premium og aktiv mat, spiser Basya omtrent et år. Hunden er i perfekt rekkefølge: aktivitet, helse, skinnende frakk. Jeg vil gjerne nevne det gode arbeidet i butikklaget. Takk!

Min hund ulybaka, spiser denne maten og livlig i live, bjeffer kjører og biter ikke :-)
Jeg prøvde å gi ekstra energi, det virker som en byste begynner å gå opp i vekt raskt, men aktiva går bra selv om komposisjonen på pakken og er ikke så annerledes.

Hundemat "> Bosch Edalt Hundemat med poteter

Bosh Edalt fisk med poteter - tørr mat til voksne hunder av middels aktivitet, balansert og høy kvalitet, med lavt kaloriinnhold.

Passer til urbane hunder, og opprettholder god form uten unødig stress på leveren.

Passer også for hunder med følsomme mage.
Samtidig bidrar det optimale fettinnholdet til å opprettholde normal vekt, og en tilstrekkelig mengde protein hindrer fellesproblemer.
Naturlig ekstrakt fra New Zealand grønn-tann musling skaper slike forutsetninger.

Edalt fisk med poteter - laget av høyverdig fiskemel og i kombinasjon med fersk fjærkerkjøtt, er denne tørr maten en kvalitetskilde av protein som inneholder den nødvendige mengden av essensielle aminosyrer for en voksen hunds kropp som lever i et urbant miljø og fører en ikke veldig aktiv livsstil.

Kilden til karbohydrater er potetstivelse - lett fordøyelig og lar deg raskt fylle kroppens energitap.

Diet Bosch Adult Fish Potet er gitt, både gjennomvåt og tørt.

Hvis det er en ny fôr, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager, delt inn i to feedings.
ADVARSEL: En hund må ha tilstrekkelig mengde rent drikkevann!

Jeg bestilte denne maten, alt er bra, hunden er ikke chondrite.
Jeg bestiller på denne siden tredje gang for meg selv og min nabo, det er ingen klager så langt.
Jeg anbefaler alle til denne feed og dette nettstedet, de laveste prisene!
Det viktigste er at det ikke er noen problemer med leveranser, eller heller ikke jeg har en venn som prøvde å kjøpe Bosch Junior mat, men han var ikke her og der, de sa at tyskerne dro på ferie i en måned, men hvordan det egentlig er det som vet.
Nå ser det ut til at jeg ikke vil bestille alt. Snart vil det være valper prøver å kjøpe pappy =) Bosch som for meg er den høyeste maten i Ukraina, og med all kvaliteten på den lave prisen på mat er veldig bra!

Hundemad "> Hundemad Bosch Rediger lam med ris

En høyverdig balansert tørr mat til en voksen hund som leder en inaktiv livsstil i en urbane omgivelser tilbys - Edalt lam med ris.

Denne dietten er balansert slik at hunden har nok av nødvendige næringsstoffer og energisk verdifulle sporstoffer for hele dagen.
En liten mengde fett med et standard proteininnhold tilsier et lavt kaloriinnhold til dette dietten, samtidig som hunden får det med gjennomsnittlig energiforbruk og uten å skape en belastning på leveren med essensielle næringsstoffer.

Bosch Adult Lamb Ris ble skapt av en spesiell oppskrift, som sørger for tarmens funksjon, takket være spesialutvalgt fiber, som i kombinasjon med allergifremkallende næringsstoffer (lammekjøtt og ris) lett fordøyes.

Edalt lam med ris bidrar til å opprettholde dyrets normale vekt, så vel som egnet for hunder med sensitiv fordøyelse.

Utdrag fra mollusk (New Zealand Green-Sponge) forhindrer fellesproblemer.

Kostholdet av edalt lam med ris er gitt, både gjennomvåt og tørt.

Hvis den kommer inn i kroppen i form av en ny fôr, administreres den gradvis over 3-5 dager, delt inn i to matninger.
ADVARSEL: En hund må nødvendigvis ha rent drikkevann i tilstrekkelig mengde!

God mat, alltid på lager, rabattpris 890 UAH. Levering neste dag etter bestilling. Betaling er mulig i kontanter til kureren, og på PrivatBank-kortet.

God mat! Hunder spiser med glede, ser nydelig ut og trives godt. Jeg har kjøpt Bosch mat i nesten et år nå, ingen problemer! Alt er alltid tilgjengelig, lojale priser og en utmerket leder Tatiana, som alltid anbefaler at leveransen alltid er bedre på samme dag! Takk så mye til zook-teamet og til Tatiana personlig!

God mat, hundene mine spiser det med glede.
Jeg kjøper mat her hver måned som et år, Zuk trives med sin tjeneste, maten er nesten alltid tilgjengelig selv når den ikke er i de fleste dyrebutikker, så alle venner kjøper også Bosch mat her.
Takk, Zook og personlig takk til Tatiana som serverer mine bestillinger :-)

Hundemat "> Bosch Edalt Mini Livsdyrmat kvadrat

Adult Mini Life Pleie er en mat der det ikke er korn (unntatt hirse), det er en diett med god smak, og proteiner velges for å være kompatible.

Edalt Mini Life Fire av en slags kroket størrelse egnet for små rase hunder (veier opptil 15 kg) og svarer til tyggearbeidet.

Adult Mini Life Pleie er grunnlaget for et sunt kosthold, det er kjærligheten og levetiden til kjæledyret ditt.

Bosch hundemat serien Livsbeskyttelse Konsept, Edalt Mini Life Garasjer som inneholder gluten, og derfor er de spesielt egnet for hunder.

Super mat, levering skuffet ikke, og prisen var hyggelig overrasket =) takk for rabatten!

Hundemat "> Hundermat Bosch Edalt Bird med Spelta

Edalt Bird med Spelta er en tørr hundemat med et gjennomsnittlig aktivitetsnivå beregnet på urbane hunder.

Bosch Adult PoultrySpelt er et balansert kosthold, slik at hunden har nok næringsstoffer og energirike sporstoffer hele dagen.

En liten mengde fett med et standard proteininnhold legger til et lavt kaloriinnhold til dette dietten, samtidig som hunden får gjennomsnittlig energiforbruk uten å legge vekt på leveren med essensielle næringsstoffer.

Edalt Bird med Spelta er veldig egnet for voksne hunder med følsomme mage.
Spelt, mer enn vanlig hvete er full av proteiner, fiber og fettsyrer.
Det er veldig bra for å forbedre immunforsvaret, da det har gunstige stoffer - mikopolysakkarider (disse er oppløselige karbohydrater) som skyldes at dietten er raskere og enklere for kroppen å absorbere.

Den normale vekten av dyret støttes av et optimalt fett- og proteininnhold, og ekstraktet fra mollusk (New Zealand grønnsvamp) forhindrer forekomsten av fellesproblemer.
Og alt dette gir tørr mat fra Bosch Edalt Bird med Spelta.

Bosch Adult Poultry Diet Spelt gi, gjennomvåt og tørt.

Hvis det er en ny fôr, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager, delt inn i to feedings.
ADVARSEL: En hund må nødvendigvis ha rent drikkevann i tilstrekkelig mengde!

Jeg har kjøpt denne feeden i over et år nå, ingen klager!
Tidlig levering til Lugansk ved levering, siden NovaPochta bøyer priser.
Jeg tok en annen mat med Kartofel for profylakse, det viste seg at de gjorde en feil eller lavet en rabatt, til slutt fikk jeg mat på 30 UAH billigere enn det som er skrevet på nettstedet =) Jeg var veldig hyggelig fornøyd med å betale kontant ved levering.
En minus er at noen ganger de ikke umiddelbart ringer tilbake noen ganger om dagen, eller to venter på en samtale.
Det viser seg at de ikke har et call center. Alle bestillinger er tatt av 1-2 personer.
Men hvis du forhåndsbestiller det, og dette er ikke et problem, spesielt gitt billig pris for mat.

Hundemat "> Hundermat Bosch Bio Pappi Gulrøtter

Naturlig, sunn og samtidig god mat er Bosch BIO Pappi + gulrot.

Kostholdet produseres av 100% miljøvennlige råvarer av høyeste kvalitet uten gjødsel og kjemikalier.

Naturlig karoten blir tilsatt gulrøtter og gir en ung, voksende kropp med provitaminer, som har gunstig innvirkning på immunsystemet.
Også stabiliserende fordøyelse fungerer som antioksidanter.

Bosch Bio Puppy er en diett som bare består av fersk kjøtt og naturlige grønnsaker og frukt, samt korn som vokser på de tyske gårdene i ECOLAND-foreningen.

Offisielt sertifisert av Prufverein Verarbeitung fur okologische Landbauprodukte.

Bosh Bio Pappi + Gulrot - miljøvennlig + 100% naturlig

Helt enig med den forrige kommentaren! Det er ikke nok i hvilken dyrebutikk finner du bare Bi Bosch-linjen, bortsett fra bestillingen, og vent deretter minst en uke, og prisene er ikke ohh. På dette nettstedet er det også lite når det er tilgjengelig - siden de sier at det er en bestemt feed og svært få mennesker bestiller det, men hvis jeg bestiller det, er forventningen min ikke mer enn 5 dager. Vanligvis på onsdager og fredager har de forsyninger, så jeg pleide å ta dem om to dager. Selv om vennene mine sa at de trengte presserende mat og de satte det på mandag. Så veldig glad for å service. Vi håper at det blir lettere å komme seg til deg =)

Fôret er utmerket, hele Internett har gått rundt - det kunne ikke bli funnet, det er ikke tilgjengelig og vil ikke være i nær fremtid, det kommer ikke til å komme igjennom samtalen og uten svar.
Også her ringte de ikke umiddelbart tilbake, men de er glade for at prisene fortsatt er relevante og fortsatt ganske lave.
Takk for kvaliteten på tjenesten.
PS! Bare ring tilbake litt raskere, ellers trodde jeg allerede at nettstedet ditt er en annen lukket nettbutikk.

Hundemat "> Hundermat Bosch Bio Senior Tomater

Mat Bosh BIO SENIOR + Tomater er en god ernæring, velsmakende og svært økologisk for hunder over 7 år.

Tomater dyrkes uten bruk av kjemikalier og gjødsel.

Bosch Bio Senior er en diett bare av fersk kjøtt og naturlige grønnsaker og frukt, samt korn som dyrkes på ECOLAND gårdene i Tyskland.

Offisielt sertifisert av tilsynsmyndigheten Prufverein Verarbeitung fur okologische Landbauprodukte.

Jeg kjøpte denne maten veldig billig og helt ved et uhell.
Jeg skulle kjøpe Bosch Senior som vanlig, jeg måtte vente 3 dager for levering, men telefonansvarlig tilbød 30% rabatt på fôr Bosch Bio Senior Tomatoes og forklarte at termen er ute om 3 måneder.
Jeg er absolutt glad for at jeg tok dette fôret, kvaliteten er mye høyere og det ser bra ut til tross for begrepet.

Kattmat "> Bosch Premium Mix Cat Food

CATFOOD MIX MENU - Tørr mat til katter med smak av kjøtt.

Fullstendig balansert tørr mat til katter av alle aldre, utviklet på grunnlag av nøye utvalgte ingredienser som er nødvendige for sunn ernæring av katter.

Dry feed for katter Premium Mix.
Fullstendig balansert tørr mat til katter av alle aldre, utviklet på grunnlag av nøye utvalgte ingredienser som er nødvendige for sunn ernæring av katter.

Mat for katter> Bosch Premium Mix - Levering i Ukraina

God mat. Jeg bestiller 2 ganger allerede. Katten min spiser det med glede)

Hundemat "> Hundemat Bosch oppdretter Lam med ris

Bosch Breeder Lamb with Rice er en tørr mat av høy kvalitet for voksne hunder, fullt balansert og beregnet på dyr med et gjennomsnittlig aktivitetsnivå.

Oppdrettslam Ris er egnet for urbane hunder - opprettholder god form uten unødig stress på leveren.

Samtidig bidrar det optimale fettinnholdet til å opprettholde normal vekt, og en tilstrekkelig mengde protein hindrer fellesproblemer.
Slike forutsetninger skaper et naturlig ekstrakt fra New Zealand grønsvamp mollusk.

Den daglige mengden fôroppdretterlam med ris vil gi alle nødvendige sporstoffer og vitaminer.

Oppdrettslam med ris ble skapt av en spesiell oppskrift og sørger for at tarmene fungerer godt, takket være spesielt valgt fiber, som i kombinasjon med allergifremkallende næringsstoffer (lammekjøtt og ris) lett fordøyes.

Oppdretterlam med ris fra Bosch er vist hos hunder med sensitiv fordøyelse.

Vi avl Chow Chow! Mat er bra for denne rasen, og det er kjent for å være ekstremt allergifremkallende. anbefale

Fantastisk mat, Lamb with Rice er designet for hunder som ikke kan spise vanlig mat, på grunn av de spesielle egenskapene til den følsomme magen. Hvis hunden din har fordøyelsesproblemer, vil denne maten passe til hunden din.

Hundemad "> Hundemad Bosch Brider Pappy

Bosch Brider Pappi er en diett som er spesielt utviklet for en voksende kropp, og sikrer riktig utvikling av valpen din.

Proteiner, fett, karbohydrater og mineraler er balansert og sikrer full utvikling av dyret.

Størrelsen på granulater Fôrlinjepappy er designet for mellomstore og store hunder.

Bosch Breeder Pappy er basert på et ekstrakt av en New Zealand-grønn-spratt som sørger for riktig dannelse av bindevev og ledd.

Advarsel:
Uten en veterinær konsultasjon, vennligst ikke bruk ekstra kosttilskudd av vitamin og mineralsk konsentrater, fordi Brider Pappy mat fra Bosch inneholder alt du trenger i tilstrekkelige proporsjoner.

Hvis fôringsanbefalinger ikke følges, kan fôrpapiret mates med feil vekst og dannelse av dyrets kropp.

Jeg er enig med kommentatoren nedenfor, at det er bedre å mate valpen din ikke med oppdretter pappy, nemlig Pappy 7.5kg, siden han er en super premie klasse, men raserlinjen for barnehage er et trinn lavere premie klasse. Hvis du trenger besparelser, kan du forstyrre begge matene med 20 kg og 7,5 kg.

Og hvorfor på emballasjen Bosch Breeder Pappy skrevet fra 1 år? Liker valpmat?

Jeg kjøpte denne maten i en annen nettbutikk, jeg likte ikke hunden, jeg ble veldig plaget fordi jeg måtte suge den osv.
Og maten i seg selv ser ikke ut som den ser så bra ut som Bosch ostolnye mat (for eksempel den samme 7,5 kg valpen Bosch Pappy).
Leser anmeldelser om denne feeden, fant jeg dette mirakelområdet, jeg bestilte DogPremium 20kg for den eldre, det virker som jeg kjøpte det her til den laveste prisen jeg har latt etter i Ukrainas nettbutikker i lang tid.
Og når jeg bestilte mat her, var det hunden min, jenta hørte meg og avslørte en stor hemmelighet, at mer enn 80% av kjøperne til denne spesielle Bosch Breeder Line Puppy klaget over at hunden var dårlig og hadde alle de samme symptomene som meg.
Generelt, takket være Tatyana, for å ha konsultert og pleide, samt for å anbefale Bosch Pappy i pakken på 7,5 kg - er kvaliteten på fôret umiddelbart merkbar, selv når den er tørr.
Jeg er lei meg for planteskoler som sparer penger og kjøper denne 20 kg pakken.

Hundemat "> Hund Hundemad Bosch Premium

Bosch Dog Premium er en mat som inneholder alle nødvendige næringsstoffer, mineraler og vitaminer for hele livet av hundene av gjennomsnittlig aktivitet. Mellomstore granuler.

Dog Food Premium med normal aktivitet inneholder korn, som er et lagerhus av næringsstoffer.
I frokostblandinger er det vitamin PP, som har en helbredende effekt på hjertet, karene og nerver.
Under påvirkning av dette vitaminet, er fordøyelseskanalens arbeid godt restaurert.

Bosh Dog Premium gir, som i fuktet, og i tørr form.
Hvis det er en ny fôr, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager, delt inn i to feedings.

Dog Premium inneholder Provitamin A som er ansvarlig for immunsystemets funksjon fordi det kjemper mot patogener.

Dette vitaminet er bra for øynene, da det bevarer synsstyrken. I tillegg deltar den i oksidative og reduserende reaksjoner, regulerer proteinsyntese, normaliserer metabolske prosesser, aktiverer funksjonaliteten til cellemembraner, stimulerer barrierefunksjonene i slimhinnene, og senker aldringsprosessene.

Spis matmåned. Lett byttet til ham fra naturalki, fordi. hunden ble plaget av diaré, gass. Nå er alt bra med fordøyelsen. Det eneste som ull er ikke veldig skinnende.

Vi spiser mat en måned, til alt er bra.

Utmerket mat, vi spiser den allerede i to år, og alle kjente hundelskere har plantet på den.

Maten er bare super, jeg leste en gjeng med vurderinger om feeds fra pseudo-eksperter som anbefaler roil canin, men til slutt kjøpte jeg Bosch Dog Premium premiummat fordi alle mine venner anbefalte det. Jeg har kjøpt i et halvt år, ikke noen problemer. Tyskland, som alltid, er fornøyd med sin kvalitet!

Utmerket mat, for pris og kvalitet vi kjøper premium hund på barnehagen, er alle hundene fornøyd.
Forresten, vi kjøper her på grossistprislisten, på nettsiden om engros, fant jeg ikke noe, men etter å ha snakket med sjefen viste det seg at det er en engros prisliste og det er veldig gode priser, vi kjøper dette beløpet hver måned, og vi får mat direkte til barnehagen med gratis frakt til forstedene.
Vi er veldig fornøyd med service og forståelse av ledere.
Våre hunder vil takke deg! =)

Universal og utmerket mat til hunder av enhver rase. Bytte til det fra andre merker av produsenter viste seg å være en smertefri og enkel prosess for hunden min. Vi var fornøyd med effektiviteten til denne leverandøren ZooK. Jeg bestilte den i Lugansk og brakte den neste dag, noe som er veldig overraskende. Tross alt, feed tm Bosch, i andre nettbutikker eller mangler eller brakt ikke tidligere enn en til to uker. Og så er alt i drift, raskt og det er nesten alt på lager, og et notat med en årlig utløpsdato, som du også bør være oppmerksom på, siden i enkelte varehus ligger varene helt til siste til utløpsdatoen nærmer seg, senker prisen og vil ikke kjøpe den.

Meget godt utvalg, høy kvalitet og lav pris. Den mest populære feed Bosch på det ukrainske markedet

Dog Food "> Bosch Junior Dog Food Lamb med ris

Inneholder et kompleks av prebiotika

Intoleranse og allergiske reaksjoner på visse matvarer finnes ofte i vekstperioden for noen voksende valper. Men Junior Lamb with Rice feed er ideelt for dyr med sensitiv fordøyelse, da det inneholder ingredienser med redusert allergen potensial.

Den er egnet for alle raser og er veldig populær i smak, mens ekstraktet fra en New Zealand grønnsvamp mollusk sikrer riktig dannelse av ledd og bindevev.

Allerede i å øke voksende valper kan det oppstå uforenlighet og allergier med hensyn til enkelte komponenter i maten.

JUNIOR LAMM Rise - inneholder komponenter med lav allergen potensial som har en særlig positiv effekt på mage og tarm.

Junior lam med ris, også egnet til fôring av følsomme valper av alle raser.

  • ernæringsmessig for følsomme hunder under vekst
  • proteinoverensstemmelse (25%)
  • fettinnhold (13%)

Hei, takk for levering, jeg bestiller den andre gangen, første gang er 1 kg, nå er det 3 kg, lam med ris, vi er 7 måneder fransk. var allergisk mot andre mat spiste yozer,. Jeg håper at det ikke kommer noen problemer med dette, og vi vil bestille mer! Takk igjen til kureren!

Jeg bestilte for første gang. Takk til lederen for pasienten, diskret dialog. Disse lederne vil ringe og bestille. Prisene er ganske rimelige. Mine gylne valper spiser med glede, spiser raskt. Mamma sobachat denne maten for gal i kjærlighet, feier alt for barna. Det er for tidlig å snakke om resultater. Jeg vil se, jeg vil abonnere.

Vi bestiller den tredje gangen, før vi tok en mini junior, bestemte vi oss for å bytte til en generell junior på grunn av en annen smak. Fôr kommer som alltid på stien. en dag som gleder meg. Hunden spiser en ny mat med glede, blandet med den gamle som den gjorde i de første dagene, pounced på bollen og bedt om mer. Takket være produsenten og selvfølgelig Zuku (som vi kaller deg hjemme) uten deg, ville vi ha spist Royal Canin)))))

Takk for god mat og rask levering. Fed franskmannen opp til et år. Utmerket tilstand av hunden, spiser med glede, ull skinner. Jeg anbefaler alle til denne feed og nettstedet.

Takk for det gode rådet, vi er 4 måneder gamle, en jente bokser, vi bestemte oss for å bytte til mat, vi rådet dette. Leveres neste dag. Den unge damen likte maten, spiser med glede, vi bestiller 15 kg emballasje.

Fortell meg hva som er bedre i sammensetningen og hva er forskjellene mellom junior feeds, nemlig junior lam ris / junior medium / junior maxi?

Hundemat "> Bosch Junior Maxi Dog Food

Feed Junior Maxi - spesialdesignet for valper "tung" og store raser.

Belastningen på muskel- og leddapparatet til slike dyr krever nøye overvåking under dyrking. Spesielt i perioden med vekst på 4-5 måneder. Dette er den mest aktive vekstfasen av valper med massive bein. Skjelettet vokser raskt, men leddene kan ikke danne i samme hastighet, og litt deformasjon kan påvirke utviklingen av tenåringsvalpen, og også legge til problemer med alderen.

Bosch Junior Maxi - bidrar til å akselerere prosessen med dannelse av bruskvev i leddene, og beskytter det mot virkningene av overvekt og vektbelastning gjennom høyt innhold av glukosamin og kondroitinsulfat.

Bosch Junior Maxi er et balansert forhold mellom mineralske stoffer, moderat kaloriinnhold, og som et resultat den harmoniske utviklingen av muskel-skjelettsystemet hos hunder.

Med en liten mengde protein, karbohydrater og fettfôr forhindrer Junior Maxi rask vekst i voksende valper.

Også, noen valper av flere "lette" raser (for eksempel den amerikanske Cocker Spaniel), anbefaler vi å mate Junior Maxi for å hjelpe.
Slik at veksten ikke oppstår ujevnt, går "jerking" i den aktive vekstfasen for å mate Bosch Junior Maxi.

Feed Bosch Junior Maxi gi, gjennomvåt og tørt.

I bløtform er det anbefalt for valper på 2-4 måneder, for valper i eldre alder - i tørr form.
Hvis det er en ny feed, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager.

ADVARSEL: bruk ikke vitamin- og mineraltilskudd, så vel som konsentrater uten veterinær konsultasjon; overholde etablerte normer for fôring, ikke overfeeding og alltid huske risikoen for fedme.

Fôr Bosh Junior Maxi inneholder alt du trenger i tilstrekkelige mengder.
Og hvis du ikke vil observere tilfeller av feil dannelse og vekst av hunden din, følger du strenge disse tipsene.

BEGRENSET: I kostholdet til et lite dyr bør alltid være nok rent drikkevann!

Takk igjen for konsultasjonen, ble fôret levert dagen etter bestillingen. Overgang fra "Bosch Junior Lamb Rice "på" Bosch Junior Maxi "- gikk bra. Min bokser (5 måneder) - spiser ham med stor glede. Jeg vil anbefale din mat til vennene mine. Med vennlig hilsen Vladimir.

Jeg kjøpte mat, vi fikk det ikke i tide, men jeg donerte det: en stor, praktisk bøtte for mat =)
Veldig overrasket takk.
Snart vil jeg bytte til den vanlige Edalt Maxi, fortell meg om det er noen problemer med overgangen til voksen mat? Hvis ja, hva og hvordan best å gjøre slik at hunden var en smertefri overgang?

Hundemat "> Bosch Light Dog Food

Lavt kalori tørr mat Bosch Light er en diett med et lavt fettinnhold (6%) og et høyt fiberinnhold (7%).
Tilordnet hunder med overvekt, så vel som tilbøyelig til corpulence.

Bosch Light - alle nødvendige ernæringsmessige komponenter og deres optimale mengde, noe som gir en utmerket tilstand av helse.
En redusert mengde protein og fett med samme mengde mat, gjør at hunden holder sin form og ikke har en konstant følelse av sult.

Bosch Light gir et fullt dyreliv på grunn av den optimale mengden proteiner, karbohydrater, fettstoffer, vitaminer og mineraler.
Fiber gir uavbrutt tarmfunksjon.

Bosch Light er perfekt for fôring om sommeren.

Dietet til Bosch Light er gitt, både i fuktig og tørr form.

Hvis det er en ny fôr, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager, delt inn i to feedings.
ADVARSEL: En hund må ha tilstrekkelig mengde rent drikkevann!

REKOMMENDASJONER: Hvis hunden din er overvektig, må du mate dem i henhold til normen i kolonnen "Vekttap".
Så snart hundens vekt blir normal, må du matte i henhold til normer i kolonnen "Stabilisering av vekt".

Jeg bestiller denne maten i Andrushivka, leverer den med leveringstjenesten Levering, alt er raskt, høy kvalitet og viktigst selv billig.
Etter å ha analysert feedet Bosch i Ukraina var her den laveste prisen!
Siden hunder nå ofte blir stive, anbefaler jeg alle, denne maten er for å holde hundene i form, noen ganger gir jeg mer proteinholdig mat før vinteren vanligvis.
Nylig fant jeg ut at det er enda gunstigere priser her på grossistprislisten, så nå samler jeg folk fra Andrushivka for felles rekkefølge, så jeg vil alltid være glad for å skrive.

Hundemat "> Bosch Mini Dog Food Rice with Lamb

Bosh Mini Edalt Lamb with Rice er en spesialutviklet mat for hunder av små raser (veier opptil 15 kg).

Størrelsen på granulatene er spesielt tilpasset størrelsen på tennene til små hunder.
Og siden de er veldig aktive og ofte koselige om mat, trenger de et energiintensivt kosthold som vil tilfredsstille deres økte energibehov.
Og denne maten er den nye dietten Bosch Mini Adult Lamb Rice.

Bosch Mini Edalt Lamb with Rice - inneholder ikke soya, frokostblanding gluten, og består av fersk kjøtt av lam og ris.

Perfekt egnet for hunder med sensitiv fordøyelse, inneholder den et kompleks av prebiotika som opprettholder balansen mellom patogen mikroflora under normale forhold.

Diet Bosh Mini Edalt Lam med ris gi, gjennomvåt og tørt.
Hvis det er en ny fôr, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager, delt inn i to feedings.

ADVARSEL: En hund må ha tilstrekkelig mengde rent drikkevann!

Jeg kjøpte en tag idag, ingen ord!
Billig + rabatt som jeg ikke visste.
Raskt = dagens ordre og i dag tok jeg det med.
Kvalitativt = Jeg sjekket emballasjen og strekkoden, koden er alle originale, ikke noen feil.

Hundemat "> Bosch Mini Dog Food Bird + Korn

Bosh Mini Edalt Bird + Korn - spesialutviklet mat for hunder av små raser (veier opptil 15 kg).

Strukturen av størrelsen på granulatene er spesielt tilpasset størrelsen på tennene til små hunder.
Siden de er veldig aktive og ofte koselige i mat, trenger de en veldig energiintensiv diett som vil tilfredsstille deres økte energibehov.
Og denne maten er dietten til Bosch Mini Adult PoultryMillet.

Perfekt egnet for hunder med sensitiv fordøyelse, inneholder den et kompleks av prebiotika som opprettholder balansen mellom patogen mikroflora under normale forhold. Mavetarmkanalen inneholder ikke soya og korngluten.

Mat Bosh Mini Edalt Bird + Millet gir, gjennomvåt og tørt.
Hvis det er en ny fôr, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager, delt inn i to feedings.

OBS: I dietten skal dyret være tilstrekkelig rent drikkevann!

Jeg bestiller 3 kg emballasje, jeg liker alt.
Jeg er ikke en frivillig og ikke en oppdretter, men jeg har 8 babyer og de spiser disse 3 kg så fort at de må kjøpes i esker.
Jeg lurer på om denne spesielle strømmen er Bosch Mini Edalt Bird + Grain, men i en større pakke 15 kg eller 20 kg? og hvor kan du kjøpe den da? hvem vet oppnå målet ditt! Jeg vet at det er et Bosch Mini Edalt Lam med ris 15 kg, jeg tar det noen ganger, men det er Bosch Mini Adult Poultry Millet som interesserer meg

Hundemat "> Bosch Mini Junior Dog Food

Små hunder når raskt sin voksen størrelse, da de har en mer intens energiutveksling i forhold til store. Derfor er balansert fôr svært viktig for dem.

Bosch Mini Junior - gir den nødvendige mengden næringsstoffer i et lite volum deler, så vel som om hunden spiser lite.

Mat Bosh Mini Junior er en diett designet for å møte behovene til en voksende kropp.
Og spesielt valper av små raser (vekt av en voksen hund, henholdsvis opptil 15 kg).

Bosh Mini Junior - er basert på et ekstrakt av en New Zealand grønnsvamp mollusk og sikrer riktig dannelse av bindevev og ledd.

Det er også en balanse mellom proteiner, mineraler, fett og karbohydrater.
På grunn av dette, Bosch Mini Junior - sikrer den riktige utviklingen av valpen din.
Og den har en veldig praktisk granulestørrelse for små hunder.

Bosch Mini Junior inneholder et kompleks av prebiotika som bidrar til å opprettholde balansen mellom patogen mikroflora i fordøyelseskanalen.

Feed Junior Mini gir, gjennomvåt og tørt.
I bløtform er det anbefalt for valper på 2-4 måneder, for valper i eldre alder - i tørr form.
Hvis det er en ny feed, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager.

ADVARSEL: bruk ikke vitamin- og mineraltilskudd, så vel som konsentrater uten veterinær konsultasjon; overholde etablerte normer for fôring, ikke overfeeding, og alltid huske om risikoen for fedme.

Fôr Bosh Mini Junior - inneholder alt du trenger i tilstrekkelige mengder.
Og hvis du ikke vil observere tilfeller av feil dannelse og vekst av hunden din, følger du strenge disse tipsene.

VIKTIG: I kostholdet til en liten valp bør det alltid være nok rent drikkevann!

Det var store problemer med å mate hunden min. Han spiser ikke det, vil ikke ha det. I zoolavka anbefalte Murzilka meg å kjøpe Bosch Junior Mini. I begynnelsen var jeg mistenksom, men til slutt kjøpte jeg 3 kg bosh mini mini junior for en prøve. Og selvfølgelig likte han smaken av kjæledyret mitt! Takk til Bosch for god mat og ZooK for rask og billig levering av hundemat.

Hundemat "> Bosch Min vennmiks Hundemat

Bosch My Friend Mix er en mat som inneholder alle nødvendige næringsstoffer, mineraler og vitaminer for hele livet av hundene av gjennomsnittlig aktivitet. Mellomstore granuler.

Sammensetningen av fôret My Friend Mix er valgt på en slik måte at det vil gi kjæledyret ditt alle nødvendige næringsstoffer.

Har god smak og gir hundens kropp med essensielle vitaminer, næringsstoffer og mineraler, My Friend Mix er veldig populær blant dyr i smak.

Bosch My Friend Mix gir, både gjennomvåt og tørt.
Hvis det er en ny fôr, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager, delt inn i to feedings.

Denne maten er virkelig med cornflakes, og det er ganske mange av dem, men hundene mine liker det. På dette nettstedet bestiller jeg ikke mat for første gang, alt passer både service og pris og kvalitet.

Hvis noen tenker på å kjøpe Bosch Mai Friend Mix eller Mai Premium Premium mat, så kan jeg absolutt anbefale den vanlige My Friend Premium - siden cornflakes blir lagt til blandingen, som ikke er for alles smak, og prisen blir høyere, men dette er bare min mening.

Den mest billige Bosch-maten til kenneler er mest, og spiser også roaminggater. Men for hunden min, vil jeg anbefale Bosch Dog Premium

Hundemat "> Bosch My Friend Premium Hundemat

Bosch My Friend Premium er en mat som inneholder alle nødvendige næringsstoffer, mineraler og vitaminer for hele livet av hunder med middels aktivitet. Mellomstore granuler.

Sammensetningen av fôret My Friend Premium er valgt på en slik måte at det vil gi kjæledyret ditt alle nødvendige næringsstoffer.

Bosch May Friend Premium er gitt, både i gjennomvåt og i tørr form.
Hvis det er en ny fôr, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager, delt inn i to feedings.

Jeg bestilte begge disse feedene Bosch My Friend Premium og Bosch My Friend Mix
Etter min mening er forskjellen ikke signifikant.
Jeg har bestilt i to år nå - jeg blir utdatert, og viktigst, dette er tysk kvalitet!

Hundemat "> Bosch Pappy Dog Food

Bosh Pappi - den første tørre valpematen med en erstatning for tismelk.

Gleden av høy smak.
Gir valper med alt som er nødvendig når de fôrer og avviger fra moren.

Bosch Puppy brukes til 3 måneder gamle hunder og gir en enkel overgang til inntak av fast mat.

Den består av fersk kjøtt, samt blåskjellsmel og et ekstrakt av New Zealand grønnsvampbløtdyr, som sikrer riktig dannelse av bruskvevet i leddene.

Du må begynne å gi fra slutten av 3. uke i livet, først gjennomvåt i Pappi Milk.
Melk erstattes gradvis med varmt vann.

Når du tar tørr mat Bosh Pappi, er det nødvendig å følge instruksjonene for riktig tilberedning og mengde mat (spesielt for følsomme valper).

Bosch Puppy - du kan fortsette å mate hvalpe av små og mellomstore raser i opptil 4 måneder, forutsatt at en fôringshastighet er etablert for å unngå fedme (individuelt).

Jeg bestiller denne valpematen, jeg liker det mye!
For det første var jeg veldig lei meg for første gang jeg kjøpte denne valpematen i oppdrettsemballasje (for planteskoler) 20 kg.
Selv om de ikke ville selge meg i nettbutikken, hadde de ikke engang det på lager, som om det ikke var noen som bestilte det, og som bestiller det senere.
Jeg trodde det ikke og bestilte det fortsatt under den rekkefølgen jeg ble kjørt gjennom, etter tre uker viste det seg at det var sant.
Jeg var bare oppbrukt for å skyve den til min elskede valp.
Fôret var ekkelt, selv om holdbarheten på 1 måned. friskhet, og generelt, jeg teste det virkelig for den tyske kvaliteten på Bosch.
Generelt forstod jeg at maten ikke skulle bli gitt, men det viste seg at det var en vei ut da jeg bestilte denne maten Pappy 7,5 kg som kvinnen rådde meg på telefonen, som jeg forsto hun voldsom oppdretter av hunder og katter og elsker bare dem veldig mye =)
Selvfølgelig har jeg lest en haug med anmeldelser før neste kjøp, jeg bestilte og ikke angre på det, kvaliteten er bare himmel og jord.
I tillegg beklaget denne kvinnen meg og tilbød seg å kjøpe en 20 kg pakke som allerede er åpen og i en halvpose, for veldedighet eller til planteskoler som gave.
Takk for rådgivning og for å ta det fôr!
En slik tjeneste er ikke i butikk du finner.
PS! En ulempe er at det ikke alltid er mulig å nå deg, da er det ingen forbindelse, abonnenten er opptatt.
Og takk så mye!

Valpen min er veldig fornøyd!

Hundemat "> Bosch Plus Edaltørret Hundemat med poteter

Bosch PLUS ørret med potet - er et enkelt proteinprodukt for et balansert og sunt kosthold for voksne hunder av alle raser.

Passer til urbane hunder, og opprettholder god form uten unødig stress på leveren.

Boschørret med poteter er spesielt egnet for næringsfølsomme hunder med matintoleranser og allergier.
Samtidig bidrar det optimale fettinnholdet til å opprettholde normal vekt, og en tilstrekkelig mengde protein hindrer fellesproblemer.
Ørret som eneste kilde til høyverdig protein og lett fordøyelige poteter, gir hunden alle vitaminer. Omega-3 og omega-6 fettsyrer er spesielt viktig for vakker hud og skinnende pels.

Bosch PLUS Forelle Kartoffel er laget av høyverdig fiskemel, og i kombinasjon med fersk fjærkerkjøtt er denne tørr maten en kvalitetskilde av protein som inneholder den nødvendige mengden av essensielle aminosyrer for en voksen hunds kropp som lever i byområder og fører en ikke veldig aktiv livsstil.

Rantørørret med poteter gir, gjennomvåt og tørt.

Kilden til karbohydrater er potetstivelse - lett fordøyelig og lar deg raskt fylle kroppens energitap.

Hvis det er en ny fôr, blir det introdusert gradvis over 3-5 dager, delt inn i to feedings.
ADVARSEL: En hund må ha tilstrekkelig mengde rent drikkevann!

Flere og flere hunder er utsatt for matintoleranse eller allergier. Med våre fire enkeltproteinprodukter som en superpremie, tilbyr vi sensitive og krevende hundemålrettede løsninger.

Våre høykvalitets tørr mat inneholder mange lokale produkter dyrket i vårt land Baden-Württemberg, andre spesialiteter i beste kvalitet.

Produksjon av tørrfôr er svært viktig for oss å bruke naturressurser og behandle det forsiktig i vårt moderne produksjonsanlegg i sentrum av Baden-Württemberg.

Gjennom streng behandling og mange års erfaring med produksjon av tørr mat blir våre produkter bedre og bedre, og er spesielt godt egnet for følsomme hunder.

Vi tilbyr hundeiere et reelt alternativ til dyrefoder. Bosch hundemat har vært ledende i kvalitet i over 50 år for å utvikle uslåelig hund og kattemat til en rimelig pris.

Oversatt fra det originale Bosch-stedet fra tysk, beklager vi oversettelsen av dårlig kvalitet.

Sergey, - I dag bestilte jeg denne fôret, også i min egen fare og risiko, hvordan får jeg det? Hvilken kvalitet har den, hvordan reagerer hunden på den. Kanskje jeg tar en video vurdering =) fordi jeg er helt enig med deg i at det ikke er noen anmeldelser på fôr på Internett, og det er ingen å spørre noen unntatt våre utenlandske venner.

Har noen prøvd denne feeden? eller generelt feed denne lenyaki "Bosch Plus"?
Jeg kan ikke finne mer enn én anmeldelse på Internett, er det verdt å ta?
Er det en kvalitetsforskjell i forhold til en vanlig Bosch-linje?

Cat Food "> Bosch Sanabel Edalt Cat Food med ørret

Balansert tørr mat til voksne katter hjemmelaget, veldig høy kvalitet og energiintensiv.

  • ørret, som en forbedring i proteinkvaliteten og en spesiell smak
  • stabilisering av tarmfloraen og dens korrekte operasjon
  • å opprettholde kroppsresistens
  • å bevare syn
  • forbedrer hudens elastisitet
  • legger skinne til ull

For voksne katter (eldre enn et år) som har liten bevegelse og tilbringer hele livet innendørs, er den beste balansert fiskematen Bosh Sanabelle Edalt tørrmat med ørret.

En komplett, balansert katt diett er Sanabelle Adult med ørret diett mat. Sporstoffer og vitaminer, umettede fettsyrer, lett fordøyelige proteiner - alle disse er rike på ørret. I tillegg til den harmoniske kombinasjonen av fettsyrer (Omega 3, Omega 6) og taurin, + sink i en lett fordøyelig form av chelater. Som vegetabilske fibre og fett brukes, er sannsynligheten for å holde seg i ull i magen minimal + lettet utbytte.

Korrekt funksjon av fordøyelsessystemet, forbedring av tarmfloraen, hudens elastisitet, bevaring av synet og kroppens naturlige motstand er alt takket være den tørre maten til Bosh Sanabelle Edalt med ørret. Og også: stimulering av nyrene, opprettholdelse av vannbalanse, hindring av dannelse av steiner. Siden oppfinnet vanntransittør, designet spesielt for katter med lavaktiv livsstil, er en oppfinnelse av Bosch-selskapet, er det beste av matene Edalt med ørret. Den opprettholder vannbalansen i kroppen, senker pH i urinen, støtter magnesiuminnholdet under normale forhold.

Bosch mat er en utmerket mat, men det ga forandring med ørret som det ikke liker det. Personlig, min katt er mer egnet bosch sanabel edalt med en fugl.

Kattmat "> Bosch Sanabel Cat Food Edalt strudsekjøtt

Høykvalitets tørr mat (fullt balansert) for voksne hjemmelagde katter som foretrekker en rekke smaker.

  • sjelden smak, et flott tillegg til allerede tilgjengelige fôr med fjærfe og ørret
  • 20% ferskstrøtkjøtt
  • god fordøyelighet

For å bevare den ideelle vekten ble Bosch Sanabelle Edalt tørrmat med strudsekjøtt utviklet.

Hvis katten beveger seg litt og alltid er innendørs, og også elsker smaksvariet - Sanabelle Adult Ostrich mat vil være veldig egnet for det.

Denne fôret bruker friskt struds kjøtt, ikke standard kjøttmel. Dette dietten inkluderer en harmonisk kombinasjon av taurin og sink, fettsyrer (Omega 3, Omega 6). Og dermed opprettholder hudens elastisitet, pelsens skinn, forbedrer kroppens motstand, bevarer synet.

Siden Sanabelle-fôret med strudsekjøtt består av vegetabilske fibre og fett, bidrar det til frigjøring av hårkuler fra ullen samlet i magen og reduserer katthårets klebrighet.

Stabilisering av fordøyelsessystemet og tarmflora skyldes ballaststoffer som finnes i denne tørre maten fra Bosch. Vanntransittmiddel er spesielt utviklet for å sikre at katten, med tilstrekkelig vannopptak, opprettholder vannbalansen. Stimulering av nyrene og forebygging av dannelse av steiner, redusering av urin pH.

Jeg spiser denne maten fritter. En av troppene hadde leverproblemer, og det er ikke ønskelig å spise fettstoffer. Siden overgangen til Sanabel Edalt har strudsekjøttet bare positive endringer, pelsen har blitt tykk, skinnende, koret har blitt veldig aktivt, fôret fordøyes godt. Mange takk til nettstedet for rask levering og rabatt. Den ferskeste maten ankom er veldig bra, fordi en 10 kg veske er nok i flere måneder.

Jeg spiser mine favoritt katter med mat Sanabel, veldig glad!
Nå er jeg ikke bekymret for at dietten ikke har nok protein, protein eller noe annet, for nå får jeg tørr mat og stadig forandrer seg. Jeg gir forskjellige typer mat Sanabel Edalt: med strudsekjøtt, fugl, fisk og før utstillinger gir jeg Sanabel Light for å redusere vekten.
Generelt er produsenten Sanabel Bosh veldig glad, og takk til leverandørene av Zook for å få litt fersk mat på den tiden, det er klart at du ikke har noen liggende poser, og det er bra!

Cat Food "> Bosch Sanabel Cat Food med Bird

Balansert tørr mat til voksne katter hjemmelaget, veldig høy kvalitet og energiintensiv.

  • Fersk kjøtt, mer foretrukket enn standard kjøttmel, noe som gjør fôret smak mer attraktivt
  • stabilisering av tarmfloraen og dens korrekte operasjon
  • å opprettholde kroppsresistens
  • å bevare syn
  • forbedrer hudens elastisitet
  • legger skinne til ull

Bosch Sanabelle Edalt med en fugl er en tørr mat til katter som bruker livet sitt innendørs, beveger seg litt og trenger å opprettholde sin ideelle vekt. Hovedinnholdet i fôret er Sanabelle Edalt med fugl, fersk fjærfe kjøtt, ikke standard kjøttmel.

Sporstoffer og vitaminer, umettede fettsyrer, lett fordøyelige proteiner - alt dette er rik på ferskt kjøtt. I tillegg til den harmoniske kombinasjonen av fettsyrer (Omega 3, Omega 6) og taurin, + sink i en lett fordøyelig form av chelater. Som vegetabilske fibre og fett brukes, er sannsynligheten for å holde seg i ull i magen minimal + lettet utbytte.

Korrekt funksjon av fordøyelsessystemet, forbedring av tarmfloraen, hudens elastisitet, bevaring av synet, kroppens naturlige motstand - alt dette takket være den tørre maten til Bosh Sanabelle Edalt med fuglen. Og også: stimulering av nyrene, opprettholdelse av vannbalanse, hindring av dannelse av steiner. Siden oppfinnet vanntransittør, designet spesielt for katter med lavt aktiv livsstil, er en oppfinnelse av Bosch-selskapet, er det beste av fôrene Edalt fôr med en fugl. Den opprettholder vannbalansen i kroppen, senker pH i urinen, støtter magnesiuminnholdet under normale forhold.

God mat, kjøpt i begynnelsen av emballasjen Sanabel Edalt med en fugl 2 kg, men da skjønte jeg at det ikke var lønnsomt.
Pakking 0,4 kg = (26grn 400gr) * 1000gr = 65 UAH for 1 kg
Pakking 2 kg = 128 UAH 2 = 64 UAH for 1 kg
Pakking 10 kg = 415 UAH 10 kg = 41,5 UAH for 1 kg
Til slutt anbefalte jeg dette til min nabo, og vi bestiller en 10 kg veske uten problemer.

Cat Food "> Kattmat Bosch Sanabel Grande

Tørr mat til store katter, katter av gigantiske raser, balansert og høy kvalitet.

  • Korrekt, stabilt arbeid i fordøyelseskanalen
  • synsstyrke
  • immunitet og naturlig kroppsresistens
  • hindrer felles sykdommer

For katter av gigantiske raser (Maine Coon, Norwegian) ble dette fôret utviklet, kalt Bosch Sanabelle Grande.

Sporstoffer og vitaminer, umettede fettsyrer, lett fordøyelige proteiner - alt dette er rik på ferskt kjøtt.
I tillegg til den harmoniske kombinasjonen av fettsyrer (Omega 3, Omega 6) og taurin, + sink i en lett fordøyelig form av chelater.
Som vegetabilske fibre og fett brukes, er sannsynligheten for å holde seg i ull i magen minimal + lettet utbytte.

Korrekt funksjon av fordøyelsessystemet, forbedring av tarmfloraen, hudens elastisitet, bevaring av synet, kroppens naturlige motstand - alt dette takket være den tørre maten til Bosh Sanabelle Grande.

Og også: stimulering av nyrene, opprettholdelse av vannbalanse, hindring av dannelse av steiner.
Siden oppfinnet vanntransittør, designet spesielt for katter. Den opprettholder vannbalansen i kroppen, senker pH i urinen, støtter magnesiuminnholdet under normale forhold.

Denne dietten er egnet for katter som raskt svelger mat. Den spesielle størrelsen på granulene tillater ikke at dette gjøres så raskt som de vil, og de må tygge mer forsiktig.

Størrelsen på granulatene er supr, katten crunches med appetitt, den mindre maten vil ikke spise i det hele tatt (Maine Coon). På RK og festivalen var det en allergi, bare Bosch kom opp, utmerket mat

Cat Food "> Boch Sanabel HeaSkin Cat Food

Tørr mat til utstilling og krevende katter, høy kvalitet og fullt balansert.

  • fra laksemel rik på fettsyrer
  • forbedring av synet og elastisiteten og glans av ull
  • øke kroppens naturlige motstand

Spesialisert tørr mat Bosh Sanabelle HeaSkin, designet for stamtavle katter, med vekt på eleganse og grooming ull, på kvaliteten på hud og ull.

Mat Sanabelle HairSkin - har god fordøyelighet og utmerket smak. Vi anbefaler fôring under utstillingen, så vel som under og etter sykdommen av dyret.

Naturlige absorberende stoffer reduserer dannelsen av hårkuler av ull og hjelper til med å fjerne dem fra tarmene. Som vegetabilske fibre og fett brukes, er sannsynligheten for å holde seg i ull i magen minimal + lettet utbytte.

Korrekt funksjon av fordøyelsessystemet, forbedring av tarmfloraen, hudens elastisitet, bevaring av synet og kroppens naturlige motstand er alt på grunn av tørr maten til Bosch Sanabelle HeaSkin.
Og også: stimulering av nyrene, opprettholdelse av vannbalanse, hindring av dannelse av steiner. Siden oppfinnet vanntransittør, designet spesielt for katter, lavaktiv livsstil - dette er oppfinnelsen av selskapet Bosch, det beste av fôret. Den opprettholder vannbalansen i kroppen, senker pH i urinen, støtter magnesiuminnholdet under normale forhold.

Fra høy kvalitet fisk (laks), som er en kilde til omega 3 fettsyre, så vel som animalsk protein og de viktigste vitaminer og mineraler.
Den effektive kombinasjonen av vitaminer opprettholder den naturlige styrken av synet, og bidrar til å unngå svakhet i retning av alderdom.

Denne spesielle maten for god hud og ull ble kjøpt for noen måneder siden, og i løpet av denne tiden vendte våre skotske katter seg fra å smelte og miste håret i vakre, lune og skinnende pussies.
Maten er designet spesielt for utstilling og krevende katter, for elastisitet i huden, for å legge til glans for hår, for god visjon og fordøyelse. En verdifull komponent er laksemel med høyt innhold av aminosyrer.
De spiser med glede, forbruket er ganske lite, de tok en stor pakke (bag) til ti kilo.
På pakken er det et lås. De ble vant til mat bare i et par dager (før det var mat fra et annet selskap, og skjemaet var annerledes).
Passer for katter fra ett år gammelt og eldre, stykkene er ganske store.
Fordøyelsessykdommer ble ikke observert i toalettet. Nå er de: aktive, løpende, lekende, frolicking, generelt fornøyde og lykkelige pussies.

Jeg har en katt hjemme, ikke neutered 2 år gammel.
Sterkt klatret ull, matet med ulike pakker med Viskas og annet skitt som det viste seg.
I våtklinikken anbefalte de å bytte til tørr mat av det angitte varemerket, alt forsvant som en hånd.
Først brukte jeg litt, nå spiser han med glede.
Sanabel prøvde også for genitourinary systemet, spiser også godt.
Det er nok pakker for en måned - vi vil snart prøve å ta en 10 kg veske.
Noen ganger med frykt gir vi rå kjøtt.
Før de prøvde spesialtilbud. Royal Canin feed, ull klatrer også.
Spesielle olje vitaminer ble lagt til bollen med våt mat, han nektet å spise, ville han sannsynligvis se.

Mat for kattunger "> Mat for kattunger Bosch Sanabel Kitten

Høy kvalitet, tørr mat til kattunger, er fullbalansert og egnet for kattunger opptil ett år og for gravide og ammende katter.

  • lett fordøyelighet
  • sikrer optimal fordøyelse
  • Øk naturlig immunitet
  • riktig utvikling av tannsystemet, samt muskuloskeletale systemer

Økningshastigheten til små kattunger krever økt metning av muskler, ben og andre organer med vitaminer og mineraler i et spesielt forhold mellom stoffer som leveres med mat. Og det beste av mange alternativer for å få høyverdig, balansert mat er Sanabelle kattunge kattemat.

Tørr mat til kattunger: Lett fordøyelig, energiintensiv og meget velsmakende. Bosch Sanabelle Kattunge - mat som gir utmerket tilstand av ull, hud, optimal fordøyelse, forbedret immunitet, bidrar til riktig utvikling av alle kroppssystemer fra fødsel og resten av livet. Sanabelle kattunge fra Bosch er ideell for fôring av unge dyr (riktig utvikling av kroppen fra de første dagene i livet, legger et godt grunnlag for langvarig helse).

Også, feed kattunge passer gravide katter, som trenger mer næringsstoffer de siste 3-4 ukene før fødsel (sin gunstige effekt på fostrets utvikling i utero, + langvarig laktasjon i moderkatten, + rask utvikling av kattunger).

På grunn av sin lille størrelse er croquet Sanabelle kattematen praktisk, og i tillegg nyttig. Velge mat til kattunger Bosch Sanabelle Kattunge løser mange problemer, utrydder dem i knoppen.

Du trenger en veldig liten mengde av denne feeden. Og den hyggelige smaken skaper et ideelt grunnlag for å skaffe tilstrekkelig energi til kroppen av kattunger og ammende katter.

Jeg leser på forumet at fritter kan mates med denne feeden og lederen bekreftet det når du bestiller!
Pakken mottok en ny post neste dag - ganske raskt, det eneste som betalte forskuddsbetalingen på UAH 100, fordi jeg ble fortalt at de bare sender til faste kunder kontant ved levering.

Mine neste kattunger er veldig glade, tusen takk. Og også fornøyd med den nye designen for det nye året!

Jeg er en Devon Rex katteravler, jeg har tre katter i mitt faste hjem, jeg spiser dem Sanabel all maten, og jeg er veldig fornøyd, Sanabel Kitten bruker min spesielle kjærlighet, jeg klarte å heve 2 kullkuller, en av disse kattungerne var hos meg. Vi sender jevnlig tester av dyrene våre i veterinærklinikker, og vi er veldig fornøyd med indikatorene. Mange takk til tyskerne for en så god mat. Som en Devon Rex katteravler anbefaler jeg Sanabel Kitten mat til kattunger i opptil et år.

Cat Food "> Bosch Sanabel Light Cat Food

Tørr kattemat, overvekt, høy kvalitet og fullt balansert. Og også Bosh Sanabelle Light er beregnet for katter etter kastrering og til katter under sterilisering og lavaktive dyr.

  • Tørr kattemat, overvekt, høy kvalitet og fullt balansert. Og også Bosh Sanabelle Light er beregnet for katter etter kastrering og til katter under sterilisering og lavaktive dyr.
  • Høykvalitets protein reduserer byrden på leveren
  • riktig tarmfunksjon på grunn av tilsetning av ballastmaterialer
  • lav kalori produksjon

Denne innmatingen lar deg opprettholde en ideell vekt. Med vanlig inntak holder Sanabelle Light, den ønskede optimale vekten, og dette reduserer belastningen på beinene, indre organer av dyret, muskler og ledd.

Korrekt funksjon av fordøyelsessystemet, forbedring av tarmfloraen, hudens elastisitet, bevaring av synet og kroppens naturlige motstand er alt på grunn av tørr mat til Bosch Sanabelle Light.

Og også: stimulering av nyrene, opprettholdelse av vannbalanse, hindring av dannelse av steiner.
Siden oppfinnet vanntransittør, designet spesielt for katter, lavaktiv livsstil - dette er oppfinnelsen av selskapet Bosch, det beste av fôret.

Bosh Sanabelle Lett tørr mat opprettholder vannbalanse i kroppen, senker urin pH, opprettholder normalt magnesiuminnhold.

Også, naturlige absorberende stoffer reduserer dannelsen av hårkuler av ull og hjelper til med å fjerne dem fra tarmene.

God mat, spesielt hvis katten din er utsatt for overvekt (for å si det mildt). Nesten alltid tilgjengelig og prisen er alltid aktuell, sjefen gjør også 5% rabatt, så det er billigere enn overalt =)

Cat Food "> Bosch Sanabel Bezzernova Cat Food

Tørr kattemat over ett år med følsom fordøyelse er høy kvalitet og fullt balansert.

  • det er ingen gress - takket være dette er maten hypoallergen og egnet for katter med følsomme fordøyelseskanaler
  • velsmakende og attraktiv for katter på grunn av det høye innholdet av fersk kjøtt og hele egg
  • normaliserer fordøyelsen, støtter immunsystemet og legger til glans i frakken
  • god fordøyelighet av protein på grunn av at kjøtt brukes mer friskt, ikke tradisjonelt kjøttmel
  • reduksjon av belastningen på fordøyelseskanalen på grunn av energiforbruk og en liten mengde mat Sanabelle Ingen korn når du tar mat

Bosch Sanabelle Bezzernova ble utviklet for matintolerante katter med matallergi. For katter som er stadig i lukkede rom og samtidig flytter litt - er dette dietten det best egnet for dem på grunn av deres hurtige fordøyelighet.

I tørr mat er Bosch Bezzernova ikke gluten eller soya, og bare naturlige ingredienser brukes: fersk fjærkre kjøtt. Derfor er disse matene så glad i katter.

Brukt fett og vegetabilske fibre reduserer ullstopping i magen og letter utgangen av hårballer. Volumet av porsjoner er redusert og samtidig fordøyes maten, da katten er raskt mettet på grunn av næringsverdien av Sanabelle No Grain feed som består av rent kjøtt.

Korrekt funksjon av fordøyelsessystemet, forbedring av tarmfloraen, hudens elastisitet, bevaring av synet og kroppens naturlige motstand skyldes alt fra tørrfoder av Bosch Sanabelle Bezzernova. Og også: stimulering av nyrene, opprettholdelse av vannbalanse, hindring av dannelse av steiner. Siden oppfinnet vanntransittør, designet spesielt for katter, lavaktiv livsstil - dette er oppfinnelsen av selskapet Bosch, det beste av fôret. Den opprettholder vannbalansen i kroppen, senker pH i urinen, støtter magnesiuminnholdet under normale forhold.

I begynnelsen så de på tørr kattemat av førsteklasses klasse, fordi de har alle nødvendige elementer for å opprettholde kjæledyrets helse.
Vår katt er allerede tre år gammel.
Britisk rase.
Vi prøvde alle slags mat, men det var alltid et problem med vannfulle øyne, og det var ikke mulig å få henne til å spise av en eller annen grunn, men de likte ikke mat.
Etter å ha besøkt veterinæren, rådet han til å prøve det Sanabel.
Og hva ville du til og med tro det var ikke nødvendig å tvinge, spiste med et tilfredsstilt ansikt og vannfulle øyne bestått.
Den eneste ulempen er at det ikke alltid er i butikkene, men Zuk reddet bestilte 10 kg på en gang og viste seg å være billigere enn hos dyrebutikken.
Emballasjen er god, sikkerheten til mat gir 100%, så det var nok i nesten et år, alt var i god form.
Jeg kan bare anbefale en veldig god feed. Vi er ansvarlige for de som har tømt.

Les Mer Om Hunder

Tysk Shepherd i et privat hus

Innhold Når det gjelder hunder, tegner det underbevisste selv et kraftig bilde av den tyske hyrden. I utgangspunktet ble hyrden valgt for herdingstjeneste, senere ble den brukt til andre formål.

Navn på york boys

Innhold Mange ansvarlige eiere bruker mye tid på å søke og diskutere fremtidens navn på deres nye valp. Navnet på våre valper snakker om hvordan vi ser dem, og viser også vårt forhold til dem.

Min vakthund

Innhold Dog Blog - My WatchdogWelsh CorgiDronningens favoritthund er den walisiske Corgi, som er beskrevet som "en gjeterhund i en liten kropp." Rasenes historie er dekket av mange legender og hemmeligheter.